Evenementen

wk4

31 jaar geleden werd de fundering gelegd voor een jaarlijks terugkerend voetbalweekend. Het weekendkamp bij Olympia ’60 staat inmiddels als een huis waar elk jaar opnieuw het dak eraf gaat.
Sponsors, leiders, ouders en vrijwilligers zorgen er samen voor dat de jeugdleden van Olympia ’60 een feestelijke afsluiting van het voetbalseizoen hebben. Een weekend waarin veel gevoetbald wordt, maar vooral waar verbroedering tussen verschillende teams, leiders en vrijwilligers plaats vindt. ’s Avonds cola drinken, snoepjes eten en kussengevecht en in de morgen al weer vroeg naar het voetbalveld om de mooiste trucjes te laten zien.

Let op: uiterlijk zaterdag a.s. aanmelden voor de BBQ

logo nw
Op 2 juni is het zover. Dan is het weer tijd voor Brand Masters Allemaal Olympia.
De hele dag zijn er activiteiten voor alle Olympianen.
- Voor alle jeugdleden (JO7 tm JO15) en hun broertjes en zusjes in de ochtend het Hoppenbrouwers Techniek mixtoernooi en in de middag diverse voetbalspellen en glitter tattoos.
- Voor alle JO17- en JO19-jeugd, senioren, oud-leden, ouders, leiders en trainers in de middag een mixtoernooi (7 tegen 7).
- Voor iedereen vanaf 17:00 uur een heerlijke BBQ verzorgd door Dongen Culinair.

Inschrijven kan tot en met 26 mei.
Klik hier voor meer informatie over inschrijven en deelnemen.
We zien iedereen graag op 2 juni. 

tennis

Inschrijven op formulier in de kantine of bij Mari Loonen of Kees Snoeren (op zaterdag aan de kaarttafel)
Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 p.p.
(introducé is toegestaan)
Gespeeld wordt er op de banen van BAS Dongen
Mogelijk gemaakt door: Snoeren Fiscaal Advies

LAST CALL

Update: In het mooie Volckaert Theater zijn er naast die voor de trainers en leiders nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor overige geinteresseerden.
Wil je (bijv. als ouder) deze bijzondere voorstelling bijwonen, kan dat door je hier op te geven.

Leiders en trainers die een uitnodiging hebben ontvangen: Je hoeft je niet aan te melden. Wél afmelden indien verhinderd (zie uitnodiging).
Is aanwezigheid verplicht? We kunnen onze vrijwilligers niet verplichten maar we willen graag benadrukken dat we als club het wel héél belangrijk vinden om een maximale opkomst te realiseren !

Alle trainers en coaches en bestuurs- en commissieleden en overige vrijwilligers opgelet!

Op 21 maart hebben we in Volckaert Theater om 19.45 uur een informatieve avond over hoe we de prestaties kunnen verbeteren en de club sterker kunnen maken. De avond wordt ingevuld met de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’. We gaan dit met z’n allen beleven! Kijk voor meer informatie op: www.datschietlekkeropzo.nl.

De trainingen op deze avond na 19:30 vervallen of worden verplaatst.