Evenementen

Alle trainers en coaches en bestuurs- en commissieleden opgelet!

Op 21 maart hebben we in Volckaert Theater om 19.45 uur een informatieve avond over hoe we de prestaties kunnen verbeteren en de club sterker kunnen maken. De avond wordt ingevuld met de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’. We gaan dit met z’n allen beleven! Kijk voor meer informatie op: www.datschietlekkeropzo.nl.

Noteer deze datum zo vast in jullie agenda. De trainingen op deze avond na 19:30 vervallen of worden verplaatst.

Quiz20180120

36 koppels streden zaterdag om de titel in de 11e Olympia Voetbalquiz. Aangemoedigd door vele supporters werd het weer een gezellig Olympia feestje. Quizmaster Mark vuurde in 3 rondes maar liefst 75 vragen af op de deelnemers. Prikkelende  vragen. Grappige vragen. Onverwachte vragen. Allemaal vragen over het (inter)nationale voetbal en natuurlijk Olympia'60. Na de voorronden konden 14 koppels de finale spelen. Hierin veel quizzers die jaarlijks tot de eindstrijd doordringen. In een bloedstollende finale werd uiteindelijk de defintieve schifting gemaakt. Voor Bas en Fred was er een mooie derde plaats. Koppels Jurgen/Ron en Mark/Robert hadden evenveel punten waardoor de penaltyvraag de beslissing moest brengen. Op de vraag wat het gemiddelde aantal doelpunten afgelopen seizoen was voor het gehele amateurvoetbal gaven Ron en Jurgen het juiste antwoord op 0,01 na. Hiermee pakten zij de eerste prijs. Proficiat!

Klik hier voor foto's op Facebook

kader2018

Een kantine die was omgetoverd tot De Crispijnhoeve. 150 gasten verkleed als boer(in), kip of vogelverschrikker. Het waren de ingrediënten van de jaarlijkse vrijwilligersavond. Met (boeren)catering van Slagerij Jack Pijnenburg, muzikele omlijsting van disco Lucky Shot en een uitstekend barteam (dankjewel Jeroen, Monique, Maurice en Harry) kon het feest losbarsten. Organisatie, dankjewel. Was weer top !

Klik hier voor de foto's op Facebook

Het Indoor Soccer Toernooi is mogelijk gemaakt dankzij de opbrengst van de Grote Clubactie

Indoor1

Zoal eerder bericht in onze nieuwsbrieven organiseren we aanstaande zaterdag (13 januari) weer ons Indoor Soccertoernooi in Raamsdonksveer (adres: parklaan 1). 
We verwachten dat iedereen aanwezig is. Je hoeft je niet aan te melden. Indien verhinderd op reguliere manier afmelden via je leider.
De speeltijden:

nieuwjaarsreceptie 2018 16 20180107 1221096189

Afgelopen zaterdag stond bij Olympia de champagne klaar om traditioneel te proosten op het nieuwe jaar. Uit alle geledingen van de verenigingen waren afvaardigingen aanwezig om met elkaar het glas te heffen. Een gezellige borrelmiddag waarin voorzitter Jeroen de aanwezigen toesprak.

Beste Olympianen,