Evenementen

Weekendkamp2017 web

Foto: Jan Stads / Pix4Profs

Wat een gezellige, warme vereniging hebben we toch. Iedereen die mee is geweest zal beamen dat het weer een geweldig weekend is geweest!

Dat het weekendkamp na 30 jaar nog steeds in de lift zit, blijkt wel als zich op vrijdagavond ruim 160 kinderen, begeleiding en organisatie op de Mussenberg melden. Een weekend vol van voetballen, spelletjes doen, playbacken, hutten bouwen en ravotten met maar 1 doel: die grote beker winnen! Een weekend zonder papa en mama, een weekend van tot laat kussengevechten en vroeg weer op om samen te voetballen, een weekend van met een snoepzak onder je kussen gaan slapen en cola drinken tot je buik borrelt, en uiteindelijk een weekend van slapend in de auto naar huis.

Sponsoren, keukenstaf, leiders en helpende handen: bedankt dat jullie de kinderen weer een fantastisch weekend hebben gegeven!

De Kampstaf

allemaal olympia 5 20170521 1698723255
Daar was hij dan weer onze inmiddels traditionele jaarlijkse afsluiting van het voetbalseizoen. Alweer 8 keer georganiseerd en in 2009 opgestart door het organiserend comité voor het 50 jarig bestaan van onze club.
Nee ik ga deze keer niet iedereen bedanken voor alles stel dat ik iemand vergeet en dat kan inmiddels makkelijk op mijn leeftijd. Dus dat doe ik niet.

allemaal olympia 53 20170521 1396309181

De afsluiting van het seizoen wordt bij Olympia '60 in stijl gedaan. Er wordt vooral veel gevoetbald. Maar ook veel gezellig gekeuveld. Met mensen die je wekelijks ziet. Of juist met mensen die je anders niet ziet. Nieuwe vriendschappen ontstaan. De tap vloeit rijkelijk, de stukken vlees liggen te knisperen op de barbecue. En terwijl de kinderen maar blijven voetballen gaat de muziek wat harder. Gewoon een relaxte dag die niet verstoord wordt door een paar buitjes. Immers, achter de wolken schijnt de zon. En die liet zich gedurende de barbecue ook weer goed zien. Geniet allemaal van de zomerstop !

Klik hier voor de foto's

Zomerkriebels2017

Na de succesvolle editie van vorig jaar hebben een aantal Olympianen wederom het voortouw genomen om een knallende editie van Olympia'60 Zomerkriebels te organiseren.

Brantbv

Vanaf 21 mei mogen we niet meer op onze eigen velden terecht vanwege onderhoud. Maar net zoals vorig jaar we kunnen dankzij Brant B.V. nog lekker doortrainen op de velden achter Café ’t Vaartje.
We hopen ook dit seizoen weer op een grote opkomst van alle jeugdspelers. Graag bedanken we vooraf alle trainers voor hun bereidheid om hier weer kundige leiding aan te geven.
Het voetbalplezier staat voorop, dus combineren van diverse teams is prima mogelijk. Ook kunnen deze trainingen meteen als kennismaking voor de nieuwe teams dienst doen.