Nieuws

GCAJO17

GACVet

Ook de JO17 en de veteranen steunen de grote clubactie door met het hele team een superlot te kopen. Wat een geweldig gebaar. Beide teams hebben voor EUR 150 maar liefst 50 loten in een keer gekocht. Ook dit moment hebben we op de foto vast gelegd. Wie volgt de beide teams op? Er zijn nog steeds superloten beschikbaar dus wil je als ouders van een elftal of als elftal zelf een superlot kopen, laat dit de dames van de grote clubactie weten door ze aan te spreken bij Olympia of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Heren veteranen en heren van JO17 bedankt voor jullie aankoop.

sportieve groet Ingrid en Femke

RobeyWinter

Intersport Oosterhout heeft samen met Robey een mooi, warm pakket samengesteld waardoor je de koude trainingsavonden zonder problemen doorkomt.

Kijk hier voor het pakket en de mooie aanbieding. Weet dat Intersport Oosterhout hierop nog eens 10% extra korting geeft voor Olympia'60-leden. 

20171011 200631

Woensdag was een goed bezochte Algemene Ledenvergadering (ALV) van Olympia'60. Een goede opkomst vanuit de verschillende geledingen van de club. Fijn dat ook de aanvoerder van het eerste team acte de presence gaf!
Voorzitter Jeroen de Roos kon in de Algemene Ledenvergadering veelal positief nieuws melden. Een stijgend ledenaantal (>500), een robuuste jeugdafdeling met meer dan 250 leden en een succesvolle voetbaljaargang achter de rug. Penningmeester Mark Tempelaars kon hierbij aansluiten met zwarte cijfers, een contributieverhoging die niet doorgaat en een ongewijzigde bierprijs...

IMG 20171011 WA0000

Tijdens de ALV werd afscheid genomen van Anton Mols als bestuurslid. Zes jaar lang was Anton het gezicht van de jeugdafdeling in het bestuur. Anton was een grote animator om het jeugdvoetbal in het algemeen en de jeugdcommissie in het bijzonder beter te positioneren binnen de vereniging. Anton blijft uiteraard betrokken bij Olympia'60 in zijn rol als jeugdtrainer en - coach van JO15-1. Super bedankt Anton !

 GCA3

Ontzettend blij zijn we met de aankoop van het superlot door het eerste en het tweede elftal van de JO19. Samen hebben zij voor EUR 150 maar liefst 50 loten gekocht. Afgelopen maandag hebben Keano Theijs Joey Kleiberg namens de twee elftallen het lot ondertekend. Nog even met zijn allen op de foto en de verkoop van het superlot is een feit. Heren, wij willen jullie hartelijk danken voor jullie aankoop. Fantastisch dat jullie hiermee Olympia en de grote clubactie willen steunen.
Wil jij met je team ook een superlot kopen? laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sportieve groet Ingrid en Femke