Nieuws

Donderdagavond a.s. is de kantine gelsoten i.vm. Koningsavond.
Wij wensen iedereen een fijne koningsavond en - dag. 

Terwijl we nog lekker genieten van de tweede seizoenshelft wordt op de achtergrond gewerkt aan het volgende seizoen. Iedereen is dan weer een jaartje ouder en verder. Daarom is het nodig de teams opnieuw in te delen. 
Doelstelling is natuurlijk dat ook volgend seizoen iedereen plezierig met elkaar voetbalt. De bedoeling van Olympia’60 is sportieve uitdaging, sociaal kloppende teams en een veilige en positieve omgeving te bieden. Ook leidt de club ambitieuze en voldoende getalenteerde jeugdspelers op voor een toekomstige plaats in het 1ste of 2de team van de club.

gcaclinic

Afgelopen woensdag hebben de JO10 01 en JO14 1 mogen genieten van de prijs die beide teams hebben gewonnen omdat ze de meeste lootjes bij de grote clubactie hebben verkocht. Voetbalschool Leon Hutten is een voetbal clinic komen geven. Het weer was heerlijk, iedereen was enthousiast en er werd hard gewerkt. Beide teams hebben weer veel geleerd. Bedankt Leon Hutten voor je leuke clinic en JO10 01 en JO14 1 bedankt voor jullie enthousiasme en inzet. Het was een leuke avond.

Sportieve groet Ingrid en Femke

Sportmasseur
Voor ons eerste team zoeken we een verzorger/sportmasseur. Bij wedstrijden zorg je voor intapen, masseren, blessurebehandeling. Door de week geef je adviezen aan trainer en spelers over belastbaarheid en inzetbaarheid. Zowel preventief als op de weg terug na een blessure, telt jouw mening. Je maakt dus echt deel uit van het team. Samen wedstrijden winnen voor Olympia’60.
Bij deze functie hoort een passende vergoeding. Interesse? Meer weten? Neem contact op met Koen Severijns (0614227476 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Mocht je (nog) niet over alle competenties beschikken maar wel de ambitie hebben.. misschien zijn er toch mogelijkheden met afspraken over opleiding. Olympia’60 denkt graag mee!

 vacature

Wij vinden het belangrijk dat jeugdspelers zich goed kunnen ontwikkelen. En ook hun trainers. Daarom zoeken we een technische jeugdcoördinator. Iemand die onze jeugd en trainers kan helpen en ondersteunen. Vooral voetbaltechnisch. Zodat ze met plezier en prestatie kunnen trainen en wedstrijden voetballen. De jeugdcoördinator communiceert open en duidelijk en werkt gedreven samen met het jeugdbestuur. De jeugdcoördinator maakt deel uit van de technische commissie. Samen talenten ontwikkelen voor Olympia’60. Interesse? Wil je meer weten?

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Koen Severijns 0614227476)