Nieuws

Meer info volgt.......

dddq

Als winnaar van de Dongense Quiz wordt Haute Quizzine afgevaardigd naar Veghel om namens Dongen te strijden tegen 42 andere Brabantse dorpen. Olympianen en oud Olympianen als Dirk-Jan Rombouts, Tjitse van den Bos, Bas Loonen en Robert Hillebrand zullen proberen de eer van Dongen hoog te houden.
Dit zal zondag 25 februari plaatsvinden in Veghel van 13.00 tot 17.00, maar ieder team wordt vanuit het eigen dorp ondersteund dmv een denktank.
De Dongense denktank zal zitting nemen in de Heren van Dongen, vanaf 12.30 met een spelbriefing om 12.45.

jumbopsparen

Vanaf woensdag 7 februari kun je punten sparen bij Jumbo Dongen voor v.v. Olympia'60. In de winkel en in de kantine kun je de gespaarde punten inleveren. De actie loopt van 07-02-2018 t/m 27-03-2018. Punten inleveren kan tot en met 03-04-2018.
Klik hier voor meer info

kleedkamers

We hebben deze oproep al eerder gedaan en veel goede reacties ontvangen. Maar nu e.e.a. concreter wordt nogmaals:

Olympia'60 wil nieuwbouw gaan doen voor de kleedkameraccommodatie. Heb je hiervoor tips, ideeën of andere hulp horen we dat graag. Kan gaan om materialen, sponsoring, slimme oplossingen. Alles wat dit proces meehelpt een succes te maken. Ook natuurlijk als je zelf deel uit wil maken van de commissie. Stuur je mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Afgelopen zaterdag was er een geslaagde carnavals middag en avond bij Olympia. Met dank aan G-style voor de muziek en de organisatie. Volgend jaar weer.....

carnaval de 2018 sera de 9 a 14 de fevereiro saiba como a data e definida