Nieuws

fruit
De komende weken (tot aan de winterstop) zullen de jeugdteams van Olympia’60 én haar gasten voorzien worden van lekker, vers fruit.
Ook Olympia’60 vindt het belangrijk om bij te dragen aan een gezond eetpatroon van onze jeugd. De actie wordt mogelijk gemaakt door een donatie van het ING Nederland fonds voor Medewerkers.
Het fonds is bedoeld om vrijwillige organisaties een steuntje in de rug te geven. Dankzij Wilbur Broekhoven is er ook een bedrag voor v.v. Olympia’60 beschikbaar.
Een ander deel van deze donatie zal worden besteed aan de opleiding van Olympia scheidsrechters. Dankjewel ING, dankjewel Wilbur voor deze leuke actie !

WEB 13 10 2018 PJF 0652

Duidelijk zichtbaar met het grote banner achter de goal, een dubbel reclamebord en logo op ClubTV . Olympia is supertrots dat Van Uitert voor het derde jaar op rij fungeert als VIP sponsor van v.v. Olympia'60.

WestenbruggeMontage

Ruud van de sponsorcommissie mocht sponsor William van Westenbrugge zijn nieuwe banner tonen. Natuurlijk was er voor William een bedankje in de vorm van een Olympia Boeket. Super bedankt William !

IMG 20181016 WA0001

Jo10-1 ging de strijd aan met regionale topteams tijdens de NAC Talenten Cup

Breda, 15 oktober 2018

De JO10-1 van Olympia ’60 was ingegaan op de uitnodiging van NAC om deel te nemen aan de Talenten Cup 2018-2019. De spelers en begeleiding zagen het als een mooi voetbal-uitje in de Herfstvakantie, maar realiseerden zich tegelijk dat het ook wel eens een pittige voetbaldag zou kunnen worden.

Graag willen we de opening van de ledenvergadering hier weergeven zodat alle Olympianen na kunnen lezen wet er bij de aftrap van de bijeenkomst is gezegd. Ook degenen die niet aanwezig konden zijn.
Olympia'60 jaarvergadering  - Woensdag 10 oktober 2018. Voorzitter Jeroen de Roos opent met:

Beste Olympianen,