Nieuws

De meeste uitnodigingen voor de kaderavond zijn uitgedeeld. Ondanks de nauwkeurigheid die hierin wordt betracht, weten we uit ervaring dat er wel eens iemand kan worden vergeten. Mocht dit zo zijn, graag een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De kaderavond is een bedankavond voor de Olympianen die dit seizoen op structurele basis vrijwilligerswerk doen voor de vereniging.

boer

dion3

Dion van Kessel van zeven jaar was pupil van de week bij de wedstrijd tegen NEO'25. Even leek het voor Olympia en Dion een vervelende middag te worden. Want na 22 minuten kwam Olympia met 10 man en ook nog met 0-1 achter. Maar mede door de aanmoedigingen van Dion werd er tóch gewonnen met 3-1. 
Dion zit op de Heilig Hartschool in groep 4. Bij Olympia speelt Dion in JO9-3. Voor de wedstrijd was alleen Joost Driesprong zijn favoriete Olympiaan. Na de wedstrijd kwam daar met stip aanvoerder Pepijn Laurijsen bij !

Bus

Zaterdag 16 december staat de uitwedstrijd tegen Altena op het programma. De Olympia-selectie maakt hier een mooie jaarafsluiting van en wil dit graag doen met haar supporters. Daarom wordt er een bus geregeld en kunnen supporters mee voor slechts 5 EUR. De bus vertrekt vanaf hoek Gerardus Majellastraat/Kerkstraat om 12:45. De bus zal rond 19:00 terug zijn. Aanmelden en contact via Robert (06 24197176).

Roken bij een sportvereniging wordt ontmoedigd. Ook bij Olympia'60 mag er alleen op het terras worden gerookt. Maar er is wél geinvesteerd om het netjes te houden. Een prachtige, robuuste sigarettendover.... Graag deze gebruiken en de peuken niet op de grond over over de afrastering "knippen".
Dank namens kantinepersoneel en werkploeg !

dover3

Luuk6

Wat een stoere kerel is Luuk Alberts. Het was zaterdag superkoud. Maar desondanks liet Luuk bij de aftrap zien hoe je moet scoren. Nick van Wanrooij, spits van Olympia'60 1, had het beste opgelet. Want die herhaalde dat twee keer in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen SSC'55 uit Sprang-Capelle.