20171011 200631

Woensdag was een goed bezochte Algemene Ledenvergadering (ALV) van Olympia'60. Een goede opkomst vanuit de verschillende geledingen van de club. Fijn dat ook de aanvoerder van het eerste team acte de presence gaf!
Voorzitter Jeroen de Roos kon in de Algemene Ledenvergadering veelal positief nieuws melden. Een stijgend ledenaantal (>500), een robuuste jeugdafdeling met meer dan 250 leden en een succesvolle voetbaljaargang achter de rug. Penningmeester Mark Tempelaars kon hierbij aansluiten met zwarte cijfers, een contributieverhoging die niet doorgaat en een ongewijzigde bierprijs...

Formeel zijn er diverse zaken aangepast en doorgevoerd door de statuten, huishoudelijk reglement en bestuursreglement aan te passen of op te stellen. Nadat deze door de notaris zijn goedgekeurd zullen deze via de website worden gepubliceerd.

Dissonant in het Olympiaverhaal is een achterblijvende planning voor nieuwbouw van de kleedkamers. Hier wordt door Olympia'60 en de Gemeente Dongen hard aan gewerkt om snel op één lijn te komen. 

In het bestuur zet penningmeester Mark Tempelaar nog een termijn door. Anton Mols nam afscheid als bestuurslid. Hij wordt maar liefst door twee personen vervangen. Rolf Rombouts is de nieuwe jeugdvoorzitter. Jeroen Timmermans gaat ook deel uitmaken van het bestuur als jeugdsecretaris. Rolf en Jeroen, top dat jullie de handschoen oppakken. Veel succes en plezier in jullie nieuwe rol.