Weekendkamp

Meld je HIER t/m 25 April aan voor een onvergetelijk weekend!

Het weekendkamp is voor de jeugdleden van Olympia’60 DE afsluiting van het voetbalseizoen. Jaarlijks reizen ongeveer 150 jeugdleden, leiders en organisatie het tweede weekend van juni af naar de Mussenberg om daar een weekend lang plezier te hebben met elkaar. Een weekend vol van voetballen, spelletjes doen, playbacken, hutten bouwen en ravotten met maar één doel: die grote beker winnen! Een weekend zonder papa en mama, een weekend van tot laat kussengevechten en vroeg weer op om samen te voetballen, een weekend van met een snoepzak onder je kussen gaan slapen en cola drinken tot je buik borrelt, en uiteindelijk een weekend van slapend in de auto naar huis. Een weekend om nieuwe vrienden te maken en even alles te vergeten.

We hebben al meer dan 100 aanmeldingen ontvangen! Heb jij je nog niet aangemeld? Vergeet je dan niet aan te melden, de inschrijvingen zijn tot en met morgen geopend! Schrijf je nu hier in!

We zijn nog steeds op zoek naar leiders en vrijwilligers. Ben jij moeder, vader of leider bij Olympia' 60 of heb je gewoon zin om te helpen op het leukste weekend van het jaar? Meld je dan direct aan als leider of vraag wat je kunt betekenen als vrijwilliger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op 8, 9 en 10 juni gaan we voor de 31e keer met de hele jeugd op weekendkamp!

Het weekendkamp is voor de jeugdleden van Olympia'60 DE afsluiting van het voetbalseizoen. Jaarlijks reizen ongeveer 150 jeugdleden, leiders en organisatie het tweede weekend van juni af naar de Mussenberg om daar een weekend lang plezier te hebben met elkaar. Een weekend vol van voetballen, spelletjes doen, playbacken, hutten bouwen en ravotten met maar één doel: die grote beker winnen! Een weekend zonder papa en mama, een weekend van tot laat kussengevecht en vroeg weer op om samen te voetballen, een weekend van met een snoepzak onder je kussen gaan slapen en cola drinken tot je buik borrelt, en uiteindelijk een weekend van slapend in de auto naar huis. Een weekend om nieuwe vrienden te maken en even alles te vergeten.

Meld je HIER t/m 25 April aan voor een onvergetelijk weekend!

 

Beste Kampganger EN ouders!

Over ruim een week begint het kamp alweer! Wij hebben er zin in, jullie ook al?! Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we voor jullie een brief opgesteld met praktische informatie, tijden, huisregels en een paklijst. Deze is hier te vinden

We hopen dat we er volgende week samen een mooie seizoensafsluiting van kunnen maken!

LEIDERS: vergeet de leidersvergadering vanavond niet! 1 juni 2017 om 7 uur, kantine Olympia.

Met vriendelijke groeten,

De kampstaf

De loterijen tijdens het Allemaal Olympia toernooi hebben dit jaar een RECORDBEDRAG opgehaald voor het weekendkamp! Daar willen we iedereen die een lootje heeft gekocht enorm voor bedanken! Zonder sponsoren kon dit echter niet mogelijk gemaakt worden.

Sponsoren bedankt!

Intersport Oosterhout, Brasserie De Drie Vissen, D2P Print XL, Huyskweker Dongeneind, Vishandel Pieter Pooyé, Deltastaal Oosterhout, Kevins Passie, Kapsalon Vereggen, Ikkemikke en de Kantine van Olympia '60

De kampstaf