Weekendkamp

Info Weekendkamp

Beste Kampganger EN ouders!

Over ruim een week begint het kamp alweer! Wij hebben er zin in, jullie ook al?! Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we voor jullie een brief opgesteld met praktische informatie, tijden, huisregels en een paklijst. Deze is hier te vinden

We hopen dat we er volgende week samen een mooie seizoensafsluiting van kunnen maken!

LEIDERS: vergeet de leidersvergadering vanavond niet! 1 juni 2017 om 7 uur, kantine Olympia.

Met vriendelijke groeten,

De kampstaf

De loterijen tijdens het Allemaal Olympia toernooi hebben dit jaar een RECORDBEDRAG opgehaald voor het weekendkamp! Daar willen we iedereen die een lootje heeft gekocht enorm voor bedanken! Zonder sponsoren kon dit echter niet mogelijk gemaakt worden.

Sponsoren bedankt!

Intersport Oosterhout, Brasserie De Drie Vissen, D2P Print XL, Huyskweker Dongeneind, Vishandel Pieter Pooyé, Deltastaal Oosterhout, Kevins Passie, Kapsalon Vereggen, Ikkemikke en de Kantine van Olympia '60

De kampstaf

 

De aanmeldingen stromen inmiddels binnen, dit is de laatste week om je aan te melden! Laten we met zijn allen het seizoen knallend afsluiten!
We kunnen nog wel wat leiding voor de oudere jeugd gebruiken.

Meld je tot 6 mei via deze link aan voor het weekendkamp 2017.

weekendkampDe uitnodigingen voor het Weekendkamp op 10, 11 en 12 juni zijn inmiddels op papier en via e-mail onder de jeugdspelers en -leiders verspreid. Nog niets ontvangen? Download dan hier een exemplaar en lever de inschrijfstrook en het inschrijfgeld in zoals op de uitnodiging vermeld staat. LET OP! Dit jaar kan het inschrijfgeld enkel nog overgemaakt worden, de strook dient wel ingeleverd te worden. Opgeven kan tot en met zaterdag 30 april, dus wees er snel bij!

Tot op het Weekendkamp!