20171007 100736
Vandaag de 3de wedstrijd van de competitie uit naar Drechtstreek uit Papendrecht. Dus toch nog vroeg op gezien de reistijd. Iedereen op tijd aanwezig dus GO. Na de nederlaag van vorige week zijn 3 punten weer welkom bij de olympiaanen van Brian, Marianne en Ron. Na een redelijk begin en een paar leuke aanvallen van de boys en meid volgde de 0-1 en al vrij snel de 0-2 uit prima samenspel.
Maar helaas na deze voorsprong werd het spel minder en minder. In plaats van te combineren en overspelen ging men weer voor zichzelf spelen. Onze ploeg moet begrijpen dat voetbal een team sport is met (in ons geval 16 spelers). Voor het rust signaal volgden de 0-3 en de 0-4 in het voordeel van ons.
Met voorsprong maar niet tevreden de tweede helft in. Maar na de 0-5 en de 0-6 werd er in het veld niet gevoetbald maar gespeeld. Ondanks de woorden en aan wijzigingen in de rust van de trainers werd het spel er niet beter op. Maar gelukkig was de tegenstander al knock-out en volgden er nog twee scores 0-7 en 0-8.
Maar naar de tegenstand kijkend is deze uitslag te laag. Met meer combinatievoetbal en overspel (het maak niet uit wie ze maakt als ze er maar in gaan)had deze stand hoger uit kunnenvallen.
Fijn weekend en tot dinsdag
20171007 100948