O7 na afloop

Wedstrijdverslag zaterdag 7 oktober 2017
JO7 Olympia ’60 – Alliance

Afgelopen zaterdag werd de allereerste wedstijd van dit nieuwe Olympia team, JO7, gespeeld. Een thuiswedstrijd tegen Alliance. De tenues werden gepast en het team was vol spanning. Met 6’en gingen ze de strijd aan!

1e Helft.
De tegenstander kreeg een hand, waarna het fluitsignaal werd gegeven!
Het was voor iedereen zoeken, hoe het spelletje te spelen. Yordin was keeper en onderling was afgesproken wie er links of rechts zou staan. Al heel snel kwam het team op achterstand, maar Yordin bleef geconcentreerd en kon een aantal ballen goed tegenhouden.
Jelle en Mick bleven als echte verdedigers achterin, terwijl Joep, Stijn en Branco steeds naar voren gingen. Er werd goed vrijgelopen, maar de ballen kwamen nog niet helemaal tot z’n recht, waardoor het lastig was om elkaar te bereiken.

2e Helft.
Tijdens de rust was afgesproken dat Jelle zou keepen. Mick stoorde de tegenstander goed waardoor er wat goals voorkomen werden. Jelle kwam goed uit zijn doel en het hele team knokte hard! Yordin en Joep gingen steeds meer voorin voetballen. Ze zouden en moesten een keer scoren!
En dat gebeurde dan ook in de 35ste minuut; Joep zag zijn kans, dribbelde helemaal naar voren en passeerde 2 tegenstanders, waarna hij het alleen nog tegen de keeper op moest nemen. Een harde knal in de linkerhoek, zorgde voor het 1e doelpunt!

Daarmee was de wedstrijd ook een beetje gered, ze hadden dan wel verloren met 14-1, maar ze hadden gescoord!

Team: Branco, Jelle, Yordin, Stijn, Joep, Mick, Boas

Uitslag: 1 – 14

O7 vooraf