Olympia 1

ArneKoeman

Arne Koeman

RobertHillebrand

Robert
Hillebrand

CornéVereggen

Corné Vereggen

patrickPruijssers

Patrick Pruijssers

WilvanWanrooij

Wil
van Wanrooij

 Mike Oerlemans

Mike Oerlemans

basvandeKemp

Bas
van der Kemp

BryanWeistra

Bryan Weistra

DeviedeRonde

Devie de Ronde

ElroyVereggen

Elroy Vereggen

JelleStokx

Jell Stokx

JochemVogels

Jochem Vogels

KjelHuveneers

Kjeld Huveneers

KoenvanBoxel

Koen van Boxel

MaartenvandeBroek

Maarten
van den Broek

markVorthorem

Mark Vorthoren

MikeBoudewijns

Mike Boudewijns

NickvanWanrooij

Nick van Wanrooij

pepijnLaurijssen

Pepijn Laurijsen

RaymonDamen

Raymon Damen

RuudvanBeek

Ruud van Beek

Thyrno

Thierno
Sadou Barry

TimAntheunissen

Tim Antheunisse

Timvan Wanrooij

Tim van Wanrooij

 

Seizoen 2016-2017

Olympia60 1 2016 2017 web 

Foto: Paul Jespers Fotografie

 

Voorbeschouwing

Mits de weersomstandigheden het toelaten, staat voor de 3e klasse D zaterdag alweer de 12e speelronde op het programma. Aangezien het afgelopen weekend gepaard ging met vele afgelastingen, geldt dat niet voor iedereen en moeten er nogal wat wedstrijden worden ingehaald. Echte toppers staan er niet op het programma maar wel weer enkele interessante ontmoetingen.
Hieronder een korte voorbeschouwing voor zaterdag:

Onder winterse omstandigheden werd op sportpark Crispijn de subtopper tussen de nummers 4 en 5 van de 3e klasse D afgewerkt. Alle andere wedstrijden uit de klasse werden afgelast maar in Dongen waren de omstandigheden dusdanig dat er gevoetbald kon worden. Door alle afgelastingen waren er vele bezoekers van andere tegenstanders op de wedstrijd afgekomen. Die zagen Olympia'60 uiteindelijk met 3-1 winnen en ten koste van NEO'25 de 4e plaats overnemen.

Voorbeschouwing

Zaterdag ontmoet Olympia'60 in de 11e speelronde NEO'25 uit Sprang - Capelle. Op het eigen Crispijn zal het een treffen worden uit de subtop van 3D. De bezoekers bezetten momenteel een 4e plaats terwijl Olympia'60 op een gedeelde 5e plaats bivakkeert. Het verschil tussen beide equipes is maar 3 punten in het voordeel van NEO'25.

Je zou zeggen dat spelen tegen de nummer laatst niet zoveel problemen zou moeten opleveren. Maar niets bleek minder waar afgelopen zaterdag. Olympia'60 won uiteindelijk met 2-1 maar verzuimde in de eerste 20 minuten na talloze kansen de wedstrijd in het slot te gooien waardoor het nog onnodig moeilijk werd. Na 90 minuten gelden alleen de 3 punten en die komen dan ook goed van pas. Olympia'60 stijgt door deze overwinning naar een gedeelde 5e plaats.

Voorbeschouwing

De laatste maand van het jaar vangt aan met de 10e speelronde van de competitie. Voorzichtig wordt zichtbaar hoe de verhoudingen liggen in 3D. Ronde 10 herbergt onder andere de topper NOAD'32 - Haaften en Olympia'60 - SSC'55.

Hieronder een korte voorbeschouwing:

Stand Olympia 1

 

Beker

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode

 

3e periode