Olympia 1

ArneKoeman

Arne Koeman

RobertHillebrand

Robert
Hillebrand

CornéVereggen

Corné Vereggen

patrickPruijssers

Patrick Pruijssers

WilvanWanrooij

Wil
van Wanrooij

 Mike Oerlemans

Mike Oerlemans

basvandeKemp

Bas
van der Kemp

BryanWeistra

Bryan Weistra

DeviedeRonde

Devie de Ronde

ElroyVereggen

Elroy Vereggen

JelleStokx

Jell Stokx

JochemVogels

Jochem Vogels

KjelHuveneers

Kjeld Huveneers

KoenvanBoxel

Koen van Boxel

MaartenvandeBroek

Maarten
van den Broek

markVorthorem

Mark Vorthoren

MikeBoudewijns

Mike Boudewijns

NickvanWanrooij

Nick van Wanrooij

pepijnLaurijssen

Pepijn Laurijsen

RaymonDamen

Raymon Damen

RuudvanBeek

Ruud van Beek

Thyrno

Thierno
Sadou Barry

TimAntheunissen

Tim Antheunisse

Timvan Wanrooij

Tim van Wanrooij

 

Seizoen 2016-2017

Olympia60 1 2016 2017 web 

Foto: Paul Jespers Fotografie

 

Capelle
In de week waar de mededeling kwam dat de wegen van trainer Arne Koeman en Olympia’60 gaan scheiden, heeft de spelersgroep zijn mouwen opgestroopt en de rug gerecht en een punt gepakt tegen nummer twee Capelle.
Onder een grijze januari hemel werd op een volgepakt Crispijn afgetrapt voor de eerste wedstrijd na de winterstop. Met een aantal blessures van belangrijke as-spelers was het afwachten hoe Olympia uit de winterslaap was ontwaakt.

Voorbeschouwing

Het 2e deel van de competitie staat voor de deur waarin Olympia'60  runner-up SV Capelle ontvangt op Crispijn. De afgelopen weken speelde Olympia'60 ondanks het gemis van vele vaste waarden enkele nuttige oefenwedstrijden. Na het 3-3 gelijkspel tegen DHV (3e klasse B) werd het afgelopen zaterdag 2-2 tegen Achilles Veen 2 (res hoofdklasse). Voor Olympia'60 komen er enkele zware wedstrijden aan waarvan de eerste zaterdag op het programma staat.
Lukt het NOAD'32 haar koppositie te behouden en klimmen de wespen van SSC'55 uit het diepe dal? De 2e helft van de competitie gaat het ons allemaal vertellen.

Hieronder een korte voorbeschouwing:

altena

Vooraf het treffen tussen Olympia'60 en Altena was het een mooi affiche, de nummer 4 tegen de nummer 6. Al snel in de wedstrijd bleek pijnlijk dat de rood witten niet thuisgaven en dan ook met 5-0 naar huis werden gestuurd. Met dit verlies kwam er een einde aan de mooie reeks die Olympia'60 de laatste weken had weggezet.

Voorbeschouwing

Mits de weersomstandigheden het toelaten, staat voor de 3e klasse D zaterdag alweer de 12e speelronde op het programma. Aangezien het afgelopen weekend gepaard ging met vele afgelastingen, geldt dat niet voor iedereen en moeten er nogal wat wedstrijden worden ingehaald. Echte toppers staan er niet op het programma maar wel weer enkele interessante ontmoetingen.
Hieronder een korte voorbeschouwing voor zaterdag:

Onder winterse omstandigheden werd op sportpark Crispijn de subtopper tussen de nummers 4 en 5 van de 3e klasse D afgewerkt. Alle andere wedstrijden uit de klasse werden afgelast maar in Dongen waren de omstandigheden dusdanig dat er gevoetbald kon worden. Door alle afgelastingen waren er vele bezoekers van andere tegenstanders op de wedstrijd afgekomen. Die zagen Olympia'60 uiteindelijk met 3-1 winnen en ten koste van NEO'25 de 4e plaats overnemen.

Stand Olympia 1

 

Beker

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode

 

3e periode