Olympia 1

ArneKoeman

Arne Koeman

RobertHillebrand

Robert
Hillebrand

CornéVereggen

Corné Vereggen

patrickPruijssers

Patrick Pruijssers

WilvanWanrooij

Wil
van Wanrooij

 Mike Oerlemans

Mike Oerlemans

basvandeKemp

Bas
van der Kemp

BryanWeistra

Bryan Weistra

DeviedeRonde

Devie de Ronde

ElroyVereggen

Elroy Vereggen

JelleStokx

Jell Stokx

JochemVogels

Jochem Vogels

KjelHuveneers

Kjeld Huveneers

KoenvanBoxel

Koen van Boxel

MaartenvandeBroek

Maarten
van den Broek

markVorthorem

Mark Vorthoren

MikeBoudewijns

Mike Boudewijns

NickvanWanrooij

Nick van Wanrooij

pepijnLaurijssen

Pepijn Laurijsen

RaymonDamen

Raymon Damen

RuudvanBeek

Ruud van Beek

Thyrno

Thierno
Sadou Barry

TimAntheunissen

Tim Antheunisse

Timvan Wanrooij

Tim van Wanrooij

 

Seizoen 2016-2017

Olympia60 1 2016 2017 web 

Foto: Paul Jespers Fotografie

 

RSC Alliance
RKFC Bergen
SV DOSKO
DVO'60
The Gunners Breda
vv internos
TSVV Merlijn
Olympia'60
VV ONI
VV Oosterhout
vv peursum
Unitas30
WillemII ama
Sc 't Zand

Afgelopen zaterdag speelde Olympia'60 zijn laatste reguliere competitiewedstrijd tegen en bij NEO'25 uit Sprang-Capelle. Voor Olympia'60 waren de belangen nog groot. NEO'25 was met een knappe 4e plaats op de eindrangschikking veilig en speelde nergens meer om. De wedstrijd werd uiteindelijk met 3-0 verloren maar dat veranderde niets meer aan de stand. De ploeg van Arne Koeman wist Willem 2 nog onder zich te houden waardoor het veroordeeld is tot nacompetie met als inzet handhaving van de 3e klasse.

Na een aantal warme voetbalweekenden, stond Olympia in een ietwat killere zaterdag aan de aftrap tegenover nummer 3 Altena. De uitwedstrijd had geleerd dat Altena een goed voetballende ploeg is, misschien wel de beste uit onze klasse. In het achterhoofd van de Olympia spelers zat ongetwijfeld nog de teleurstelling van de remise tegen Willem II vorige week en het was zaak vertrouwen te tanken met het oog op de naderende nacompetitie.
Olympia begon met de jonge doelman Stephan Kragten onder de lat in plaats van de licht geblesseerde Jelle Stokx. In de 4e minuut kon Stephan zich gelijk onderscheiden door een schot van een Altena aanvaller met de voet te keren.

Op een gezellig druk Crispijn was de taak voor Olympia'60 om in ieder geval niet te verliezen van directe concurrent Willem 2 . De uitvoering daarentegen was niet oogstrelend maar de 0-0 uitslag laat Olympia'60 in ieder geval nog boven de directe degradatie streep staan. Met nog twee wedstrijden op het programma heeft Olympia'60 het nog in eigen hand maar kan het nacompetitie sowieso niet meer ontlopen.

ties 3

Er waren 95 minuten voor nodig in Gameren om een eindstand van 1-0 te bereiken. Lange tijd zag het ernaar uit  dat Olympia'60 na lange tijd weer eens een puntje zou kunnen bijschrijven. Maar een rommelgoaltje uit een corner deed die gedachte alsnog teniet. Opnieuw staat Olympia'60 ongelukkig met lege handen waardoor nacompetitie of nog erger onafwendbaar lijkt.

Stand Olympia 1

 

Beker

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode

 

3e periode