Olympia 1

CornéVereggen

Corné Vereggen

 Mike Oerlemans

Mike Oerlemans

BryanWeistra

Bryan Weistra

DeviedeRonde

Devie de Ronde

ElroyVereggen

Elroy VereggenJochemVogels

Jochem Vogels

KjelHuveneers

Kjeld Huveneers

l

pepijnLaurijssen

Pepijn Laurijsen

RaymonDamen

Raymon Damen

RuudvanBeek

Ruud van Beek

Timvan Wanrooij

Tim van Wanrooij

 

Seizoen 2016-2017

Olympia60 1 2016 2017 web 

Foto: Paul Jespers Fotografie

 

De hernieuwde kennismaking met de 4e klasse bleek uiteindelijk geen prettige.

Op een ondanks de regen goed bespeelbaar veld dolf Olympia in de eerste competitieronde het onderspit tegen The Gunners.
Nog zonder de herstellende Pepijn Laurijsen, maar met een fitte Devie de Ronde in de basis, begon Olympia minder scherp aan de wedstrijd dan de gastheren uit Breda.
Met Devie de Ronde is ook meteen de beste man aan Olympia zijde genoemd.

20180915 182934
Olympia’60 heeft het bekertoernooi afgesloten met een 3-3 gelijkspel tegen buurman DVVC. De wedstrijd op Crispijn trok veel publiek en was tot het eind toe spannend.
Beide teams kregen zowel voor als na rust een reeks aan kansen. Wat dat betreft viel de uitslag klein uit. Olympia speelde met een erg jong team. Het gevaar ontstond vooral via snel combinatievoetbal. DVVC had meer lengte en meer kracht en was gevaarlijk met hoge ballen bij spelhervattingen.

Olympia speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen het tweede team van Achilles Veen 2. Veen 2 is al langer in training en speelt op een hoog niveau. Olympia verloor uiteindelijk met 2-4 maar de wedstrijd gaf menig Olympiaan aanknopingspunten voor een leuk, nieuw seizoen.

RSC Alliance
RKFC Bergen
SV DOSKO
DVO'60
The Gunners Breda
vv internos
TSVV Merlijn
Olympia'60
VV ONI
VV Oosterhout
vv peursum
Unitas30
WillemII ama
Sc 't Zand

Afgelopen zaterdag speelde Olympia'60 zijn laatste reguliere competitiewedstrijd tegen en bij NEO'25 uit Sprang-Capelle. Voor Olympia'60 waren de belangen nog groot. NEO'25 was met een knappe 4e plaats op de eindrangschikking veilig en speelde nergens meer om. De wedstrijd werd uiteindelijk met 3-0 verloren maar dat veranderde niets meer aan de stand. De ploeg van Arne Koeman wist Willem 2 nog onder zich te houden waardoor het veroordeeld is tot nacompetie met als inzet handhaving van de 3e klasse.

Stand Olympia 1

 

Beker

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode

 

3e periode