Olympia 2

Olympia60 2 2016 2017 web

20181013 143441

De thuiswedstrijd tegen Internos 4 leverde geen punten op tegen de tegenstander uit Etten-Leur. Hebben ze nu de punten gestolen of verdiend. Door een Olympia bril hadden we zeker een punt moeten overhouden aan deze pot. Onder een stralende zon werd afgetrapt, het spel was in evenwicht. Olympia had de beste kansen in de eerste 45 minuten. Chiel en Patrick waren dicht bij de openingsgoal. De Internos mannen ( en hun bank) waren vooral tegen de scheidsrechter aan het spelen. Die kon hun hun ogen niets goed doen. Zeker niet nadat hij in de 28 ste minuut Olympia een (terechte) strafschop gaf. Chiel wist die feilloos te nemen en een verdiende voorsprong op dat moment.

Nog voor rust wist Internos met een mooi lobje de stand op 1-1 te brengen. 

  image 2018 10 06

Elroy was een plaag voor de WSC defensie. 3 doelpunten voor hem!

Jaren hebben we er tegen aan gehikt. Uit naar WSC 2. Steeds veel inzet en strijd maar zelden punten. WSC was steeds de baas. Maar niet vandaag! Met de nieuwe selectie waren wij vandaag de baas. Dominant met goed combinatiespel, inzet en passie. 3 punten 5 doelpunten voor en twee tegen. Met 15 (bijna) fitte spelers vertrokken we naar Waalwijk. Opnieuw Rick onder de lat (geleend van derde), 4 man achterin ( Tomas, Carl, Ivar en Sebastiaan) 3 middenop (Thieu, Ramon en Patrick) en 3 voorin (Elroy, Chiel en Lau) Een sterke bank met Leroy, Ron(vijfde), Sven (a-jeugd) en Tatoo Tycho. We begonnen sterk. Ondanks het feit dat sommige eerste jaars senioren de Dongen Kwis gewonnen hadden. De bal ging gemakkelijk rond. WSC met veel lengte in de ploeg speelde vooral de lange bal. Niet zonder dreiging. Toch opende Olympia de score. Een perfecte corner van Thieu wordt door Chiel netjes voor de goal klaargelegd voor Elroy die de 0-1 op het scorebord brengt.

download

De thuiswedstrijd tegen The Gunners 2 uit Breda werd onder perfecte omstandigheden gespeeld. Een mooi zonnetje, een goed veld en een prima selectie. 15 man op het digitale wedstrijdformulier. Het was even puzzelen hoe we zouden beginnen. De gasten uit Breda zijn voor het tweede een onbekende tegenstander. Met een versterkt middenveld begonnen we maar al snel was het duidelijk dat ons middenveld meer aanvallende dan verdedigende taken zou krijgen. 

IMG 20180922 WA0015

Trainer Rini kan tevreden zijn met het spel, de inzet van met name zijn jongere spelers en het resultaat.

De eerste driepunter is een feit voor Olympia 2. Een compleet nieuw elftal met 7 spelers die overkwamen vanuit de A jeugd. Stuk voor stuk aanwinsten. Met een wat smalle selectie (13 man) vertrokken al vroeg richting Tilburg. Vanwege een tekort aan keepers bij de selectie zou Robin O. vandaag het doel verdedigen tegen Willem II 2.  Afgelopen dinsdag speelde we voor de beker nog gelijk tegen Willem II 3. Olympia opende de score na een prachtige assist van Leroy die door Elroy onverbiddelijk werd ingeschoten. 0-1. op dat moment verdiend. Willem II kwam nog voor rust langszij. met 1-1 werd de thee opgezocht.

desk1

Ook op de bank was het duidelijk dat Desk een maatje te groot was.

De bal rolt weer! Afgelopen donderdag een oefenwedstrijd tegen Blauw-Wit 2. 11-0 gewonnen. Dit weekend ging het er echt om. Uit naar Desk 3, reserve eerste klasse, voor de beker. Op het digitale wedstrijdformulier verschenen veel nieuwe namen. Jesse, Sebastiaan, Tycho, Tomas, Lau en Leroy komen vanuit de eigen jeugd. Hun eerste seizoen bij de senioren. Vanuit een sluiten Raymon en Patrick aan. Freek, Carl, Teun, Jorik B en Jorik L. spelen al langer bij twee. Vandaag sloten Daan en Max van het derde aan. Vooraf wisten we dat de tegenstander van vandaag van een ander kaliber zou zijn dan Blauw-Wit. Toch meenden we met een 4-3-3 opstelling te moeten beginnen. Achteraf geen goede keuze. Desk was gewoon een maatje te groot. Veel opkomende spelers, veel positiewisselingen, goed combinatiespel. Kortom Desk wist steeds de vrije man te vinden.

Stand Olympia 2

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode

 

3e periode