Actueel

Beste Olympiaan,

De start van het nieuwe seizoen is aanstaande. Vanaf maandag 20 augustus zijn de Olympiavelden weer beschikbaar om te trainen. Door de droogte deze zomer geldt voor deze datum echter nog een klein voorbehoud. Dat heeft te maken met de kwaliteit van de velden.
Voor de planning van de jeugdtrainingen klik hier.
Voor de veldindeling van de jeugdtrainingen klik hier.

Jubilarissen

Ook op de vrijwilligersavond de traditionele huldiging van de verschillende jubilarissen. De volgende personen werden door voorzitter Jeroen de Roos in het zonnetje gezet.

25 jaar: Marc Peeters, John van Dongen, Hans de Jong, Ruud van der Veeken
40 jaar: Ronald Eberson
Fred Vermeulen is ook 40 jaar lid maar was deze avond verhinderd. Ook onze gouden jubilaris Ad van de Put (50 jaar lid) was niet aanwezig. Zij worden op een ander moment nog gefeliciteerd.

Afscheid Jeugdcommissie

Op de foto ontbreek Corné van Dongen

De vrijwilligersavond werd ook gebruikt om een aantal personen nog extra te bedanken voor hun diensten. Anton Mols, John Blous en Corné van Dongen namen afscheid van de jeugdcommissie. Mannen, bedankt voor jullie jarenlang inzet voor de jeugd Olympia'60. Fijn dat jullie op andere manieren nog steeds nauw betrokken zijn bij Olympia'60. 

Nog twee weekjes en dan komt sinterklaas weer in Dongen aan. 

Hij komt ons, net als voorgaande jaren, weer verblijden met een bezoekje bij Olympia op vrijdag 24 november. 

In de bijlage vind je de uitnodiging van Sinterklaas voor alle onze jeugdspelers en kinderen van onze senioren tot 9 jaar.

klik hier

Aanmelden kan tot 10 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.12274455 774146589379378 27471709007232961 n

Tot dan.....

Subcategorieën

De jeugdcommissie tracht de spelers, speelsters en ouders zo veel mogelijk te informeren. Periodiek wordt hiervoor een nieuwsbrief uitgebracht. Deze worden per mail gestuurd en zijn ook hier terug te lezen.

Nieuwsbrief Juli 2018

Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Februari 2018

Nieuwsbrief December 2017

Nieuwsbrief November 2017

Nieuwsbrief Oktober 2017

Nieuwsbrief Juli 2017