Evenementen

De geplande data voor het jubileumfeest (29 en 30 mei) vallen nét binnen de periode dat er vanwege de overheidsmaatregelen i.v.m. het coronavirus géén evenementen georganiseerd mogen worden.
Uiteraard laten we een jubileum niet geruisloos passeren. Dus gaan we op zoek naar een nieuwe datum. Dit zal ook consequenties hebben voor het weekendkamnp wat dit jaar gekoppeld was aan het jubileum.
Afhankelijk van het verloop van de maatregelen en de beschikbare mogelijkheden, gaan we op zoek gaan naar alternatieven. Hierover zullen we z.s.m. via onze bekende kanalen communiceren.
#AllemaalOlympia !

60jaarOlympia

Lees hier de laatste informatie over het jubileumweekend

wk5

Dit jaar mogen wij als kampstaf ook de jongste jeugd ( alle JO7 teams ) verwelkomen voor de zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur ( incl lunch en avond eten voor € 5 )

weekendkamp

Olympia'60 bestaat dit jaar 60 jaar. Dat gaf de kampstaf de inspiratie om met het Weekendkamp 2020 iets bijzonders te doen. En dat gaat lukken!

IpconIndoor1 Small
Wat is het toch altijd weer een genot om met de gehele jeugd van Olympia’60 een indoor toernooi te spelen. Van de kleinste JO7 jongetjes en meisjes tot aan de grote JO19. Lekker ballen, gebruik makend van boarding. En door de netten kan de bal niet uit. Erg intensief !