Evenementen

Afgelopen weekend zou het grootse jubileumfeest voor het 60-jarige bestaan plaatsvinden. Helaas is dit uitgesteld maar de jeugdcommissie had toch uitstekend hun best gedaan aandacht te besteden aan deze mijlpaal. De oproep om in Olympia'60 tenue te komen trainen was niet aan dovemansoren gericht. Iedereen verscheen keurig in tenue en ging graag met het eigen team op de foto. Voor iederen was er nog een kleine traktatie zodat deze trainingszaterdag toch nog een mooi jubileumrandje kreeg.

JO7 1

 

De geplande data voor het jubileumfeest (29 en 30 mei) vallen nét binnen de periode dat er vanwege de overheidsmaatregelen i.v.m. het coronavirus géén evenementen georganiseerd mogen worden.
Uiteraard laten we een jubileum niet geruisloos passeren. Dus gaan we op zoek naar een nieuwe datum. Dit zal ook consequenties hebben voor het weekendkamnp wat dit jaar gekoppeld was aan het jubileum.
Afhankelijk van het verloop van de maatregelen en de beschikbare mogelijkheden, gaan we op zoek gaan naar alternatieven. Hierover zullen we z.s.m. via onze bekende kanalen communiceren.
#AllemaalOlympia !

60jaarOlympia

Lees hier de laatste informatie over het jubileumweekend

wk5

Dit jaar mogen wij als kampstaf ook de jongste jeugd ( alle JO7 teams ) verwelkomen voor de zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur ( incl lunch en avond eten voor € 5 )