De vrijwilligers van Olympia die een uitnodiging hebben gehad voor de kaderavond op 12 a.s. januari, voor een bezoek aan OLOEMPIATOWN, kunnen zich nog aanmelden tot en met 8 januari 2019.
Als een lode dlaad dool de avond zal el KALAOKE plaatsvinden, alleen even iets andels dan nolmaal gebluikelijk is. Vlijwilligels die hielaan mee willen doen kunnen zich ook aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zien je aanmelding glaag tegemoet.
De commissie zal bij een groot aantal deelnemers vooraf een selectie maken. Schrijf je hiervoor in opdat we er ook deze keer weer een gezellige avond van kunnen maken want dat hebben jullie, onze vrijwilligers, verdiend!
Wij wensen eenieder een hele fijne jaarwisseling en vooral een gezond begin van 2019...
De Kaderavond-commissie.

Oloempia

De uitnodigingen voor de kaderavond zijn verdeeld. Wél vrijwilliger maar geen uitnodiging ontvangen? Hopelijk niet, maar als deze fout gemaakt is, graag tijdig een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Verzoek van de organisatie om je tijdig aan te melden !