ao2019d

Een gezellige Olympiadag voor alle leden. Daar doet een buitje of een harde wind niets aan af. Iedereen heeft genoten van het voetbal en de aansluitende BBQ. Maar vooral de gezelligheid en saamhorigheid.


Om 12:00 trapte de jeugd t/m JO15 af met het Hoppenbrouwers Techniek mixtoernooi. Tussendoor was er een lekkere tractatie verzorgd door hoofdsponsor Brand Masters. Er werd hard maar vooral sportief gestreden om de punten. In de kantine had Intersport Oosterhout gezorgd voor een mini sportwinkel met mooie aanbiedingen. Aansluitend aan het toernooi was er nog de grote finale om de Rommelse Transport penaltybokaal. Dat werd een prooi voor Giel en Olivier. 
Om 13:00 uur mochten de "groten" beginnen. Opvallend veel teams met ouders die hun eigen voetbalcapciteiten weer eens wilden aanspreken.
Na het voetbalgeweld tijd voor rust. Zo'n 300 personen konden aanvallen op de BBQ verzorgd door Smokin'Suckers. Onder het genot van een drankje en ook nog wat zon was het nog een gezellige bedoeling op sportpark Crispijn. 
Dank aan de organisatie en de vele vrijwilligers die voor het slagen van deze dag in de weer zijn geweest!

ao2019A

ao2019c

Ao2019b

Kijk voor meer foto's op Facebook en Telegram