kader2020 3

En dat wordt onder andere gewaardeerd met de jaarlijkse vrijwilligersavond. Voor de tiende keer een avond met een thema. Ditmaal was dat 1001 nacht en alle aanwezigen waren weer prachtig uitgedost.

Samen met het prachtige decor dat was gemaakt door de kaderavondcommissie leverde dit een prima sfeer op. De muzikale omlijsting werd verzorgd door DJ Tom. En dan weet je dat het een geslaagd feestje wordt.
Speciaal dank aan de bemensing van de bar. Patrick en Corinne hadden ondersteuning van André, Cindy en Monique. Zij zorgden ervoor dat niemand iets tekort kwam. Natuurlijk waren er ook heerlijke oosterse hapjes.
Namens het bestuur had Rolf Rombouts de aftrap van de feestavond verzorgd. Hij herhaalde nog maar eens hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor het reilen en zeilen van een vereniging. En dat we bij Olympia’60 supertrots mogen zijn dat we zoveel actieve vrijwilligers hebben. Daarom ook de oproep om juist in het jaar van het 60-jarige bestaan niet alleen het jubileum te vieren in mei, maar om er élke week een klein feestje van te maken dat we bij Olympia’60 zijn. Geniet van alle goede dingen. Geniet van de schone, nieuwe kleedkamers, geniet van een lekker bakske koffie, geniet van de opgepompte ballen. Geniet van de unieke zaterdagsfeer bij Olympia’60 !

kader2020 1

kader2020 2

kader2020 4

Kijk voor meer foto's op de Facebookpagina van Olympia'60