Nieuws

Flyer

Graag laten we je kennis maken met Olympia'60 als een leuke, sportieve vereniging. Vanaf 11 mei zijn er kennismakingstrainingen voor alle leeftijdscategorieën.  

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden !

Klik hier voor meer informatie over Olympia'60 

selectiecorona4

Ruim 20 spelers van het eerste en tweede stonden vanavond voor het eerst in 8 weken weer op het veld. Wat waren ze gretig en gemotiveerd om de oefeningen op 1.5 meter zo goed mogelijk te volbrengen. De geur van het gras in de avondlucht deed alle spelers glimlachen. Er werd gelachen om de bekende voetbalhumor en door sommige al naar adem gehapt. Maar het belangrijkste: we stonden weer op het veld!

 Vierde

Bijna elke zaterdag lappen spelers van ’t Vierde een tientje om een biertje te drinken na de wedstrijd. Om de vereniging te ondersteunen hebben we nu geld ingezameld.

1en4

Namens de veteranen en het 1e elftal willen we Olympia 60 feliciteren met het 60 jarige jubileum.
Na het mooie gebaar van het 4e elftal hebben de mannen van het 1e elftal en de veteranen samen een mooi bedrag van 430 euro voor de club bij elkaar getikt.