Nieuws

jo8

FransCeton Web

Afgelopen week heeft onze Hoofdtrainer, Frans Ceton, laten weten dat hij aan het einde van het seizoen Olympia ‘60 zal gaan verlaten.

Moos van de Put was Pupil van de Week bij de 0-3 verloren wedstrijd tegen ZBC'97. De achternaam van Moos is natuurlijk niet onbekend bij Olympia'60. Al vele "Van de Putten" gingen Moos voor als lid bij Olympia'60.
Het was een kille middag maar toch heeft Moos het uitstekend naar zijn zin gehad. Met natuurlijk als beloning een gesigneerde bal en een lekker frietje. Moos zelf had 's ochtends met de JO9 gelukkig al wél gewonnen met 6-0 waarbij verdediger Moos zelfs een paar keer scoorde. 
Leuk dat je er was, Moos !

moos1

Vrijdagavond hebben we afscheid moeten nemen van Christ van Es. Christje voor ons Olympianen. Een overvolle aula van het crematorium gaf het al aan Christje was een bekend en geliefd persoon en dan vooral in onze vereniging.

ChristvanEs

Boas2

De 8-jarige Boas Timisela had niet de meest geweldige wedstrijd om Pupil van de Week te zijn. Het was waterkoud en Olympia'60 verloor uiteindelijk ook nog met 2-4.

Toch was het een superleuke ervaring. En kon Boas trots naar huis met een gesigneerde bal. We stellen Boas graag even voor: