Nieuws

Gisteravond heeft de KNVB ons laten weten dat de amateurvoetbalcompetities dit seizoen niet meer zullen worden hervat. Dit zal ook inhouden dat er geen eindstanden komen en dus geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. 

Lees hier het gehele bericht van de KNVB

website

Onze huidige website bestaat alweer 10 jaar. In die 10 jaar zijn de techniek en behoeftes veranderd. De website is regelmatig verbouwd en aangepast waardoor de originele structuur is verdwenen. 
Daarom tijd om de website te vernieuwen !
Er is reeds een klein team opgestart om dit gestalte te geven. Streven is om medio dit jaar een nieuwe website te presenteren.
Heb je tips, idee├źn of kun je op een andere manier Olympia'60 hierbij helpen? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

betrokkenheid

Op 27 maart is er een mail gestuurd naar alle (ouders/verzorger van) leden van Olympia'60. Met deze enquete wordt getracht meer inzicht te verkrijgen in de mogelijkheden, kwaliteiten en expertise van leden en ouders waar Olympia'60 profijt van kan hebben.

Er zijn al diverse reacties binnen. Vul jij de 15 vragen van de enquete ook in? 

klik hier voor de vragenlijst

De enquete zal tot 10 april a.s. online blijven staan. Dankjewel voor de medewerking. 

Challenge

Hiervoor hebben we Telegram groep "Olympia Challenge" opgericht. Wat is dat dan? Nou, eigenlijk een grote Whatsapp groep met verschil dat iedereen hier zichzelf kan aanmelden (download Telegram en wordt lid van de groep Olympia60Challenge,  https://t.me/joinchat/MM9PzBejkY6eCcsRxtl_uA).