Nieuws

KaartMari

UitnodigingOlympia

Aansluitend voor de liefhebber kijken we naar Ajax - bayern München.

 

dani4

Dani Brants is 8 jaar en speelt in JO9-1. Al zijn teamgenootjes zijn zijn favoriete Olympia spelers. Dani woont en zit op school in Rijen. 
Zijn favoriete club is Ajax. En dan is Matthijs de Ligt zijn favoriete speler. Natuurlijk wil Dani later ook profvoetballer worden. 
Dani vindt spinazieschotel superlekker en naast voetballen zijn Fornite en (voetbal)filmpjes kijken op Youtube zijn hobby.

• De inspiratie-avond t.b.v. een nieuw beleidsplan vindt plaats in onze kantine op woensdag 12 december vanaf 19:00 uur. We zouden het supergaaf vinden als hier veel Olympianen aan deelnemen. Aanmelden kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

• De kwaliteit van onze velden is door de firma Newae opnieuw bekeken. Het rapport wordt binnenkort besproken met de wethouder.

• Er wordt een plan gemaakt om de hoofdveldverlichting te vernieuwen. Daarnaast wordt er bekeken of het financieel mogelijk is om het B-veld te voorzien van verlichting.

• De notulen van de Algemene Ledenvergadering zijn per mail op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

• Het bestuur streeft ernaar om bij elke wedstijd van ons 1e elftal met een vertegenwoordiging aanwezig te zijn.

• Alle leiders en trainers krijgen op korte termijn nieuwe jassen aangeboden!

Heb je vragen of suggesties? Spreek een bestuurslid aan of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

sponsor

Graag een mooi reclamebord bij Olympia'60?
We hebben nu een mooie locatie beschikbaar. Vooraan, goed zichtbaar bij binnenkomst, vanuit kantine, vanaf overkant veld en het fietspad. En tussen zeer gerenommeerde andere sponsors. 
Info : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.