Nieuws

Donderdag 13 december is de kantine open tot 24:00 uur

LAST CALL. Kom woensdagavond ook ! Denk mee Doe mee
Bovendien wordt het leuk en interessant. 5 tafels 5 thema's #AllemaalOlympia 

UitnodigingOlympia

Aansluitend voor de liefhebbers kijken we naar Ajax - Bayern München.

 

Het maakt niet uit waar Olympia 1 moet voetballen. Of hoe laat. Ook het weer is geen spelbreker. Of de stand op de ranglijst. De 12e man van Olympia is er altijd en overal. Thuis. En uit. Hup de auto in, het eerste achterna. Onvoorwaardelijk. Deze zaterdag was de reis kort: naar Tilburg. Maar het regende. Hard. Slagregen. En de wind was hard. Heel hard. Het was bij ‘t Zand koud en kil. En donker, want pas na 16.30 uur begon de wedstrijd. Maar de 12e man ging langs de zijlijn staan en blééf staan. Ook toen het bij rust 2-0 was voor ‘t Zand. Het ging nog harder regenen. De spelers kwamen uit de kleedkamer en zagen hoe de 12e man stond te kleumen. Het werd in de tweede helft nog natter. Nog kouder. Maar het spel van Olympia werd steeds beter. De teamspirit kwam naar boven. Olympia scoorde. En nog eens. En nog eens! Van 2-0 achter, naar 2-3 winst! Dank 12e man! Dank voor jullie trouwe steun en onverzettelijkheid, altijd en overal. Het helpt ons echt, het geeft inspiratie en extra kracht! Fijn dat we gisteravond in de kou, regen, wind, donker er toch samen een feestje van konden maken!
Staf en spelers Olympia 1

zzp

Als je recent op sportpark Crispijn bent geweest, kan het je niet ontgaan zijn. De banner van ZZP Boekhouder Brabant. Het nieuwe bedrijf wordt gerund door Olympianen Mark Tempelaars en Tomas Baeten.

dani4

Dani Brants is 8 jaar en speelt in JO9-1. Al zijn teamgenootjes zijn zijn favoriete Olympia spelers. Dani woont en zit op school in Rijen. 
Zijn favoriete club is Ajax. En dan is Matthijs de Ligt zijn favoriete speler. Natuurlijk wil Dani later ook profvoetballer worden. 
Dani vindt spinazieschotel superlekker en naast voetballen zijn Fornite en (voetbal)filmpjes kijken op Youtube zijn hobby.