IMG 20180402 WA0002

Het is vrijdag en dat betekent dat ik weer even naar Olympia moet. Op vrijdag namelijk is onze werkploeg altijd bezig met het schoonmaken van de kleedlokalen en alles rondom de kantine en de kleedgelegenheid. Ja net zoals de meeste verenigingen hebben ook wij zo'n ploegje van wat(ik zeg het maar voorzichtig) oudere leden en/of exleden die een steentje willen bijdragen aan "hun" clubke want het zijn sowieso allemaal supporters die onze club een warm hart toedragen.
Even voorstellen: 

Toon Siemons: ex selectiespeler, ex trainer, ex elftalleider. Vooral supporter.
Ad Meeuwesen: ex selectiespeler. Vooral supporter.
Kees Jolie: Vooral supporter die het gewoon gezellig vindt.
Kees Timmermans: Ex selectiespeler. Vooral supporter.
Peter Nooten: Actief speler geweest en nu nog zeer begaan met het veteranenteam. Nog steeds lid.
Harry de Wit: Actief speler geweest. Langstzittende penningmeester geweest. Nog steeds lid.
Andre van Gool: Leider jeugd, materiaalbeheer. Met klussen van alle markten thuis.
Arie Ansink: Ex selectiespeler. Vooral supporter.
Piet Sprangers: Actief speler geweest. Vooral supporter.
Rini Netten: Ex trainer selectie en nu nog steeds het 2e elftal trainende.

Dat zijn ze zo wel een beetje. De ploeg is een beetje onderverdeeld in schoonmaakploeg, klusploeg en de lijnploeg. De schoonmakers doen dit onder leiding van Toon die in de gaten houdt dat er altijd genoeg mensen aanwezig zijn. Dan is er de klusploeg die onder leiding staat van Andre die dus overal wel verstand van heeft en nog eens verrekte handig is ook .Het vervangen of hangen van reclameborden gebeurt ook door de klusploeg en als men goed heeft opgelet kan men zien dat de schoonmakers bezig zijn met het reinigen van de borden. Voor de wat grotere klussen wordt dan Rini weer opgetrommeld en Christje die dan een sigaretje komt roken. De lijnploeg is Arie met Piet en Andre. Arie houdt hierbij alles in de gaten v.w.b. de belijning van onze velden

Resultaten.
Die zijn iedere zaterdag te zien wanneer de actieve leden weer moeten voetballen. Schone lekker ruikende kleedlokalen en toiletten. Tegenstanders geven dit zelfs aan. Vooral de toiletten moeten het wel erg ontgelden op de trainingsavonden. Er moeten nogal eens wat potten leeggehaald worden maar gelukkig heeft Kees daar grote handschoenen voor. Ook buitenom is iedere zaterdag goed te zien hoe Peter alles schoongemaakt en onkruidvrij gemaakt heeft. Ja zo heeft ieder zijn eigen taak. En de velden zijn altijd perfect gelijnd. Tegenwoordig zelfs in allerlei kleuren. Resultaat van de klusploeg is al een tijd te zien achter de bar van onze kantine, die inmiddels een opknapbeurt heeft gehad. Koffie drinken(dankzij Wil altijd goed geregeld) gebeurt natuurlijk ook op de vrijdagochtend en tegenwoordig is het zo dat hij die het sterkste verhaal verteld de beker krijgt. Ad staat momenteel ruim aan kop voor het winnen van de beker. Zo lijkt het allemaal een gezellige boel en dat is het ook. Maar uiteraard wordt er ook gemopperd en gemauwd want dat kunnen nu eenmaal alle Olympianen goed, dat hoort erbij. Zeker als ons 1e in zo'n enorme dip zit. Maar geloof mij nu maar, het gaat goed komen want daar is de werkploeg het wel over eens.

Verzelfstandiging.
Ja die komt er ook aan(1 mei) en dan wordt de taak van de ploeg wel een stuk uitgebreider. Onderhoud van de beplanting en de hekken rondom de velden zullen we dan ook zelf moeten gaan doen en wat te denken van de nieuw te bouwen kleedgelegenheid. Daar zit nog een hoop werk aan te komen en zitten we bij de werkploeg toch wel met een onderbezetting. Dus als je denkt, ik heb wat vrije tijd over en die wil ik zinnig invullen bij Olympia kun je je bij mij aanmelden want ik heb de eer dat ik dit ploegje een beetje aan mag sturen en de boodschappen mag doen namens het bestuur. Uiteraard kun je je ook bij een van de andere bestuursleden aanmelden. Of geef het even door aan Toon. Oh ja ik moet ook nog zeggen dat Toon vindt dat ze herkenbaar moeten zijn dus als iemand iets in de sponsoring wil doen dan kan dat. Werkkleding met een eventuele bedrijfsnaam mag altijd. Dit kan via onze sponsorcommissie.
Wil je je aanmelden spreek ons gewoon aan of bel 0653118233.
Groet Henk Eberson...

IMG 20180402 WA0001

IMG 20180402 WA0003

IMG 20180402 WA0000