Nieuwbouw

De start van nieuwbouw komt nu echt dichtbij. Graag houden we via de website regelmatig alle trotse Olympianen op de hoogte van de voortgang:

De voorbereidingen hebben lang geduurd, maar vanaf maandag 1 april a.s. beginnen de werkzaamheden voor de nieuwbouw echt!
In de eerste weken is de sloop van het oude kleedkamergebouw én het grondwerk gepland. In de week vóór 1 april worden al diverse materialen gedemonteerd die later hergebruikt kunnen worden. Er kan dan beperkt gebruik gemaakt worden van de kleedaccommodatie.
Met DVVC en Atledo vinden gesprekken plaats om te kijken wanneer wij naar deze complexen kunnen uitwijken om te verkleden en te douchen. Er moet rekening worden gehouden dat in de maanden april t/m juni er beperkte kleed- en douchegelegenheid is.De planning is om vóór de start van het nieuwe seizoen klaar te zijn met de nieuwbouw.

De gemeente gaat het hekwerk om het Hertog Janveld vervangen en daarna gaat dit veld in groot onderhoud. Bij aanvang van het nieuwe seizoen is het veld dan weer speelklaar.

Volgende week meer nieuws!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of spreek iemand van bestuur of nieuwbouwcommissie aan.