bouwen

We liggen op tijdschema. De oude kleedkamers zijn gesloopt, het puin afgevoerd en de bouwplanken voor de nieuwbouw staan al weer uit!

Maar op andere vlakken zijn we ook aan het bouwen.
Super om te merken dat gelukkig nog steeds leden en ouders zich aanbieden bij Olympia'60 als vrijwilliger. Tof dat leden en ouders hun tijd, materiaal, diensten of expertise willen inzetten voor de vereniging. Tijdens de recente beleidsavond hebben een aantal personen hun concrete medewerking reeds toegezegd.

Ook binnen het bestuur is goed nieuws te melden. Sinds kort loopt Mark Baeten mee voor de portefeuille van accommodatiebeheer. Mede door de nieuwbouw natuurlijk een belangrijke nieuwe post die op deze manier goed bemand gaat worden. Ook voor de opvolging van de secretaris zijn er ontwikkelingen en is er een kandidaat-bestuurslid.
Daarnaast mooie ontwikkelingen m.b.t. de Technische Commissie (TC). Er hebben gesprekken plaats gevonden met een groot aantal personen om de TC een nieuwe start te geven. Hierop is enthousiast gereageerd en kunnen we op korte termijn een nieuwe TC voorstellen.

Word je als lid of ouder door deze mooie ontwikkelingen ook getriggerd om "iets" voor onze vereniging te betekenen? Dat is super. #AllemaalOlympia !
Spreek een bestuurslid aan of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het bestuur