vacature

Olympia ’60 is een voetbalvereniging waarbij een goede sfeer, plezier in wat je doet en het presteren samengaan. Onze ambitie is om met zelfopgeleide spelers op een zo hoog mogelijk niveau te spelen. Dit is zowel van toepassing voor de selectie elftallen van de jeugd als de senioren.

Voor het seizoen 2019-2020 zijn we voor het 2e elftal op zoek naar een ambitieuze, liefst jonge, trainer die in zijn handelen vooral gericht is op het opleiden en begeleiden van vaak nog jonge spelers. Het huidige elftal speelt reserve 3e klasse.

Beschik je over de volgende kwaliteiten reageer dan snel. Wij zijn op zoek naar een trainer die:
in het bezit is van het diploma UEFA-C, studerende hiervoor of de bereidheid heeft om deze studie op te pakken, maar dan wel met de nodige ervaring als speler op een behoorlijk niveau of trainerservaring;
goed kan werken in teamverband met de hoofdtrainer, stafleden en technische commissie;
zichzelf wil door ontwikkelen als trainer binnen de vereniging;
beschikt over goede communicatieve vaardigheden en zich als trainer weet te bewegen binnen het team maar daar ook, als leider, boven weet te staan.
Herken jij je hierin dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden jou een zeer prettige werkomgeving binnen een sfeervolle vereniging met betrokken collega’s die een gemeenschappelijk doel voor ogen hebben. Daarnaast staat hier een passende vergoeding tegenover. Wij nodigen je uit om je CV vergezeld van je motivatie te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.