Onlangs zijn wij gestart met de vorming van één Technische Commissie voor Olympia ‘60. De Technische Commissies van de senioren en de jeugdafdeling worden geïntegreerd.

Dit met als doel slagvaardiger te kunnen opereren en de onderlinge afstemming eenvoudiger te maken. Daarnaast zullen de selectie elftallen incl. de stafleden van de jeugd en senioren meer gaan samenwerken ten behoeve van de ontwikkeling van onze spelers. Ook in de toekomst blijft het een belangrijk uitgangspunt dat spelers uit onze jeugdafdeling zoveel mogelijk door kunnen stromen naar ons eerste elftal.
Niet alleen aan de selectie elftallen bij de jeugd zal de nodige aandacht worden geschonken. Ook bij de overige elftallen zullen de trainingen mede gericht zijn op de voetbalontwikkeling en de verdere ontwikkeling om in teamverband te functioneren. Ook hier zal een beroep kunnen worden gedaan op de kennis en kunde die binnen de vereniging aanwezig is. De Technische Commissie zal ook hier coördinerend in optreden. Dit alles wel binnen de uitgangspunten van Olympia, waarbij een goede sfeer, plezier in wat je doet en presteren samengaan.
Op dit moment zijn een aantal Olympianen bezig met het opzetten van de Technische Commissie nieuwe stijl. De volgende mensen zijn hierbij betrokken: Paul Verstijnen (voorzitter, lagere elftallen senioren); Mark van Dongen (Jeugd); Pim Hekkens (algemeen lid); Devie de Ronde (1e en 2e elftal senioren); Ad Kragten (ondersteuning/secretariaat). Niet alle functies zijn nog ingevuld, zodra dit het geval is en de onderlinge taakverdeling definitief is vastgesteld zullen wij u hierover informeren.
De Technische Commissie is o.a. via de email te bereiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het bestuur