Teamindeling

Beste Olympiaan,


Het seizoen 2018-2019 zit er weer op. We hopen dat je ervan hebt genoten en dat we je volgend seizoen weer bij Olympia ’60 mogen begroeten. De Technische Commissie heeft de samenstelling van de jeugdteams voor het volgend seizoen vastgesteld.

Deze is onder voorbehoud van wijzigingen als gevolg van aanmelding van nieuwe of afmelding van bestaande leden. De samenstelling van de nieuwe teams is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met alle jeugdtrainers en leiders. Als je over de nieuwe teamindeling vragen of opmerkingen hebt, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen snel op je mail reageren.
Voor een aantal teams zijn we nog op zoek naar trainers en leiders. Als je interesse hebt in een rol als jeugdtrainer of leider dan horen we dat natuurlijk graag. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwe teams volgend seizoen weer veel voetbalplezier met elkaar zullen beleven.
Voor nu vast een fijne zomervakantie en graag tot ziens bij Olympia ‘60!
Sportieve groet,
Technische Commissie v.v. Olympia ‘60

Klik hier voor teamindeling 

De teams zijn donderdag 26 juni j.l. gepubliceerd via ons nieuwe Telegram Kanaal.

Nog geen Telegram? Klik hier voor info.