Wij zij op zoek naar iemand die de Technische Commissie wil komen versterken met als aandachtsgebied de JO-07 t/m JO-10.

 

In verband met nieuwe regelgeving binnen de Technische Commissie waarbij het zijn van trainer en lid van de Technische Commissie, van dezelfde doelgroep, niet meer mogelijk is heeft Bas van der Put besloten dat zijn hart toch meer ligt bij het trainerschap. Wij danken Bas voor zijn inzet en betrokkenheid bij onze commissie. Maar als trainer zal hij toch veel raakvlakken behouden met ons werk. Om deze reden zijn wij dus op zoek naar iemand die deze vrijgekomen plaats zou willen invullen.

Als Lid van de Technische Commissie werk je in een team dat verantwoordelijk is voor het technische beleid binnen de vereniging en de samenstelling van de teams. Belangrijk is dus dat je beschikt over een voetbal achtergrond en zicht hebt/krijgt op de kwaliteiten van de spelers binnen jouw aandachtsgebied. Daarvoor bezoek je regelmatig de wedstrijden en trainingen van de teams en voert overleg met de trainers.

Als Technische Commissie zijn wij onlangs gestart met een werkwijze waarbij wij als team verantwoordelijk zijn voor zowel de jeugd als de senioren. Deze werkwijze heeft een groot aantal uitdagingen in zich waarbij wij ernaar streven het niveau van de ontwikkeling van onze spelers te verhogen en daardoor mede het sportplezier te bevorderen.

Wil jij ook deel uitmaken van dit team of heb je misschien interesse neem dan contact met ons op en laat je voorlichten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergeet niet dat een vereniging alleen kan bestaan met de hulp van vrijwilligers.

 

Wie wil zich inzetten voor de jongste Jeugd binnen onze vereniging.

 

De technische Commissie.