Boas2

De 8-jarige Boas Timisela had niet de meest geweldige wedstrijd om Pupil van de Week te zijn. Het was waterkoud en Olympia'60 verloor uiteindelijk ook nog met 2-4.

Toch was het een superleuke ervaring. En kon Boas trots naar huis met een gesigneerde bal. We stellen Boas graag even voor:Boas speelt in de JO9 en zijn school is Athena. Natuurlijk is papa Cas zijn favoriete Olympia speler. Die moest notabene diezelfde middag aan de bak in de veteranentopper tegen v.v. Dongen. Boas vindt voetballen met vrienden het leukste bij Olympia'60.
Zijn favoriete profclub is Ajax en daar is Tadic zijn idool. Nu wil Boas later ook profvoetballer worden. Dan kan hij lekker veel pasta eten en ook zijn hobby's blijven uitvoeren. Want dat zijn naast voetballen, zwemmen en op vakantie gaan.

Leuk dat je er was Boas !

Olympia'60 kreeg nog een leuk bericht binnen van de moeder van Boas:

Corne kwam Boas halen voor de warming up en Boas vond het ontzettend leuk om met de grote jongens te spelen. Je zag hem van een afstand stralen. Hij vond alles ontzettend leuk; de aftrap, de eerste goal scoren, in de rust weer met de jongens een balletje trappen en als kers op de taart een bal met alle handtekeningen erop. De wedstrijd duurde alleen wel een beetje lang ;-) Maar een absolute topdag die van Boas dan ook een 9,7 kreeg. Voor deze dag was papa nog de beste speler van Olympia maar na deze wedstrijd moest papa plaats maken voor Elroy Verregen. Dankjewel voor de ontzettend leuke dag.

Ook onze dank en complimenten. Echt een ontzettend leuke ervaring voor de kinderen. Super hoe ze meegenomen en betrokken worden. Door de leider, trainer, scheidsrechter en spelers. Ontzettend leuk.

Groeten Mira

 

 

Boas1