jo191
Het is 21 december 8.15, we verzamelen ons bij Olympia’60 voor de laatste wedstrijd van dit seizoen.
Een seizoen waar alles in zat. Goed voetbal, hard werken, slecht voetbal, blessures, geluk, teamspirit enz. Het seizoen begon voor ons op zaterdag 21 september. Het werd een goede en spannende wedstrijd tegen SCO die we nipt wonnen. Winnen smaakt altijd naar meer en dat deden we dan ook. De volgende twee wedstrijden werden door goed voetbal en vechtlust ook gewonnen.

Door allerlei omstandigheden konden we daarna drie weken helaas niet voetballen. Deze pauze bleek niet goed te zijn voor ons wedstrijdritme waardoor we terecht verloren van de nr.1 Beek Vooruit. Weer een pauze van twee weken. Daarna kwamen we niet meer in de vorm van de eerste weken met als dieptepunt een hele slechte wedstrijd tegen Sarto. Door de verspeelde punten daar lieten we de kans liggen om uit te lopen op onze grote concurrent Beek Vooruit. Gelukkig voor ons lieten zei die dag ook punten liggen waardoor we nog steeds kans maakten op het kampioenschap, maar het doelsaldo van Beek Vooruit is dan al wel veel beter dus we moeten aan de bak. De laatste 4 wedstrijden moesten we spelen in 2 weken. Iedere woensdag en zaterdag lekker voetballen. Alles moet gewonnen worden. We moesten flink puzzelen om een volledig team op de been te kunnen krijgen. Stage in het buitenland, blessures en andere ongemakken spelen het team parten. Gelukkig kunnen we altijd een beroep doen op jongens uit andere teams. De eerste drie wedstrijden van de reeks van vier bleken niet onze beste te worden. We lieten ons verleiden door mee te gaan in vechtvoetbal en lange ballen i.p.v. het goede voetbal wat we al eerder hebben laten zien. Gelukkig werden ze wel alle drie gewonnen. Oké nog 1 wedstrijd te gaan. Als we winnen staan we bovenaan, wetende dat Beek Vooruit nog een wedstrijd in moet halen. Dan hopen dat ze die wedstrijd punten verspelen.
Het is 21 december 8.15, we verzamelen ons bij Olympia’60 voor de laatste wedstrijd van dit seizoen.
Pfff wel vroeg, zijn we al lang niet meer gewend met het team. Maar we staan er goed op, we gaan voor de wedstrijd nog even met z’n allen ontbijten bij McDonald’s. Zijn we goed wakker en tevens een leuke afsluiting van dit seizoen. Alle spelers, vlaggers, chauffeurs en leiding doen zich tegoed aan het ontbijtmenu van de Mac. Daarna met frisse zin naar de wedstrijd bij de Gunners. Hopelijk kunnen we het sportief ook mooi afsluiten. Helaas mocht dit niet zo zijn. We spelen wederom geen goede wedstrijd en gaan met 1-1 rusten. Ook na rust kunnen we het tij helaas niet keren en komen de Gunners kort voor tijd op 2-1. Balen, maar even later krijgen we een cadeau van de tegenstander en komen we op 2-2. Nog 1 minuut op de klok, maar we letten niet op en laten de tegenstander gelijk vanaf de aftrap weglopen en scoren. We verliezen de laatste wedstrijd dan ook terecht met 3-2. Sportief geen leuke afsluiting. Op papier staan we nu op gelijke hoogte met de nr.1. Als Beek Vooruit hun inhaalwedstrijd verliest met 9-0 zijn we kampioen, maar die kans achten we klein. Dus eindigen we dit seizoen waarschijnlijk op de 2de plaats.
Een mooie 2de plaats waar we met z’n allen heel trots op mogen zijn. Wij zijn in ieder geval heel trots de jongens. Op naar het voorjaarsseizoen.

 

jo193

jo192
Sportieve groet, leiding JO19