JeroenT

Het bestuur heeft in haar vergadering van donderdag 13 februari 2020 besloten Jeroen Timmermans tot en met de Algemene Ledenvergadering 2020 te machtigen om de vereniging te vertegenwoordigen als Secretaris. Dit met de daarbij behorende taken en bevoegdheden. Jeroen loopt al een tijdje rond bij Olympia'60. Maar voor degenen die hem nog niet kennen, stelt hij zich graag even nader voor: 


Beste Olympianen,
Met het bestuur heb ik afgesproken dat ik tot en met de Algemene Ledenvergadering in oktober dit jaar de rol van Secretaris zal invullen. Tevens heb ik het bestuur aangegeven dat ik ervoor open sta langer dan die periode Secretaris voor Olympia te zijn.  
Inmiddels ben ik al een aantal jaren bij Olympia betrokken. Samen met Inge ben ik wekelijks te vinden op de velden als trouwe en trotse supporter van onze zoons Jelle en Roan. Omdat ik graag wil bijdragen aan het plezier en de ontwikkeling van jullie en onze kinderen, ben ik sinds 2011 actief als vrijwilliger binnen de jeugdafdeling.  Met veel plezier heb ik een aantal seizoenen training gegeven aan verschillende jeugdteams. Anno nu ben ik samen met een aantal andere enthousiaste en gedreven vrijwilligers actief in de Jeugd- en de Technische Commissie. Dit met de bedoeling te zorgen voor sportieve en sociale ontwikkeling van onze jeugdleden en voor veel plezier in het voetbal en de andere evenementen die we voor onze jeugd organiseren. Sinds 2017 vertegenwoordig ik de samen met Jeugdvoorzitter Rolf Rombouts de jeugdafdeling in het algemeen bestuur. Graag wil ik in de rol van Secretaris samen met de andere bestuursleden ervoor zorgen dat Olympia een stabiele en gezellige voetbalvereniging is en blijft. Een vereniging waar plezier en gezelligheid aan de ene kant en sportieve uitdaging en ontwikkeling aan de andere kant, hand in hand samen gaan. Juist de secretarisrol vind ik leuk om te doen omdat ik er veel elementen in herken die sterk overeenkomen met mijn dagelijks werk als Controller bij een landelijke overheidsinstantie.
Met het oppakken van de secretarisrol laat ik de taken die ik tot op heden bij de Jeugdcommissie en de Technische Commissie invulde los.
Graag maak ik van de gelegenheid gebruik een oproep te doen aan jullie allemaal om Olympia en in het bijzonder de jeugdafdeling als vrijwilliger te helpen. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Elke bijdrage die je kan en wil leveren helpt en is meer dan welkom.
Sportieve groet,
Jeroen Timmermans

Olympia'60 dankt Jeroen dat hij deze verantwoordelijke taak op wil pakken. We wensen Jeroen veel plezier en succes in zijn nieuwe rol ! #AllemaalOlympia