IMG 20200309 WA0001
Sinds enige tijd hebben we een nieuw kleedgebouw bij Olympia. Een mijlpaal in onze vereniging waar we dan ook met zijn allen trots op mogen zijn. Om de kleedgelegenheid netjes te houden is onze werkploeg iedere maandag en vrijdag aanwezig om de boel schoon te houden opdat onze actieve leden op zaterdag en maandag gebruik kunnen maken van netjes schoongemaakte kleedlokalen.

Echter denk ik dat we met zijn allen toch ook een verantwoording hebben naar onze club om zuinig te zijn op onze spullen. Het gebeurt echter regelmatig dat alles wel erg smerig is, iets wat in onze ogen niet nodig is. Het is toch een kleine moeite om na de trainingen en na de wedstrijden de boel een beetje bij elkaar te vegen, bekers en andere rommel op te ruimen, kortom je kleedlokaal netjes achter te laten. Dat doe je thuis toch ook neem ik aan. Of wordt er gedacht van, laat maar liggen daar zijn toch mensen voor die dat wel doen.
Afgelopen zaterdag overtrof alles tot op heden, zie de bijgevoegde foto's. Op maandag zijn we met 4 man aanwezig en vrijdag meestal met 7, maar als het zo moet hoeft het niet voor mij niet meer wordt er dus nu al gezegd. We zijn vrijwilligers en doen dit graag. Waarom? Omdat we een Olympia hart hebben, maar het moet dan wel een beetje leuk blijven en je wil sowieso geen stank voor dank krijgen. Dan gaan ook de mensen van de werkploeg denken waar doen we het nog voor.
Dus heren  en dames leid(st)ers, zaterdag crew, maar vooral onze leden,  let er op dat de meeste rommel wordt opgeruimd. Natuurlijk hoeft er niet geschrobd te worden en vloeren afgespoten worden. Dat doen wij wel, maar zorg dat de ergste rommel in de daarvoor bestemde containers gedaan wordt. Zo blijven wij ook plezier in ons werk houden. Hoe is het ook alweer: "We zijn toch allemaal Olympia"? Straal dat dan ook uit. Dus vanaf nu doen we het echt samen...


Namens de werkploeg, Henk Eberson...

IMG 20200309 WA0003

IMG 20200309 WA0004