JeroendeRoos

In de zoektocht naar een nieuwe voorzitter, laten we graag de ervaring spreken. Jeroen de Roos geeft een persoonlijk inkijkje in het voorzitterschap.

Door privé omstandigheden heb ik mijn functie als voorzitter helaas moeten neerleggen. Maar ik maak graag van de gelegenheid gebruik om iedereen te vertellen hoe mooi het is om Voorzitter te zijn van Olympia'60.

Olympia '60 is niet zomaar een vereniging. Het is een voetbalvereniging door, voor en van mensen met passie voor voetbal. Die mensen staan voor een gezellige derde helft en hechten veel waarde aan saamhorigheid. Als voorzitter ben je de spil in het web. Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om samen met je mede-bestuursleden de club verder vorm te geven. Er zijn de afgelopen jaren mooie stappen gezet en is het belangrijk dat er iemand opstaat om dit verder mee voort te zetten. Zoals overal is er ook bij Olympia wel eens wat. Maar zolang we Olympia voorop zetten kom je er altijd samen uit.

Persoonlijk gaf en geeft het me iedere keer dat ik het complex oploop en naar de nieuwe accommodatie kijk, een gevoel van trots. Een vol terras. En op en rond het veld hoor je de vele kinderstemmen. Een gevoel dat je pas echt ervaart als je onderdeel bent van de mooiste voetbalvereniging van Dongen. Voor iedereen die mogelijk interesse heeft en meer wil weten wat de functie inhoudt, ben ik altijd bereid om daarover met je in gesprek te gaan.

Groet,  Jeroen