Arbitrage Nieuws

pupillenscheids

Goed nieuws van het scheidsrechtersfront. Een rondje langs de diverse teams leverde maar liefst 17 aanmeldingen op om de cursus pupillenscheidsrechter te gaan volgen. Ook één ouder sluit hierbij aan.
Deze cursus avonden zijn op 18 maart en 17 april. Veel succes !

Badge pupillenscheidsrechter

Beste ouders, leiders en trainers. De arbitragecommissie gaat actief teams benaderen om deel te nemen aan de scheidsrechterscursus op 13 maart a.s. Help hen mee om de jongens en meiden enthousiast te maken hiervoor. #AllemaalOlympia

13maart

scheids

Op zaterdag 3 november zijn we bij Olympia’60 begonnen met het opleiden van nieuwe pupillenscheidsrechters. Er waren maar liefst 6 aanmeldingen, vijf Olympianen en een dame vanuit onze buur-vereniging DVVC.

logoAOnline
Olympia’60 gaat gebruik maken van Arbitrage Online.
Met behulp van deze app kun je, als scheidsrechter, het wedstrijdaanbod zien en je aanmelden om een wedstrijd te fluiten. Je kiest zelf wanneer en welke wedstrijd jij wilt fluiten.

Vanaf dit seizoen gaan we met deze nieuwe app werken. Om jou als scheidsrechter te laten zien hoe deze app werkt willen wij jou graag uitnodigen voor een informatieavond in de kantine.
Hier laten wij, samen met een van de makers van de app, zien hoe makkelijk het wordt om wedstrijden te fluiten bij Olympia’60.

We zien je graag op 4 september om 19:00 uur in de kantine van Olympia’60. Aanmelden is niet nodig!

Je kunt alvast de App downloaden. Kies de Arbitrage Online App in de Playstore of in de Appstore.