Bericht voor alle jeugdteams: We gaan weer voetballen!!

31 augustus 2021 | Jeugd, Nieuws

Het voetbalseizoen 2021-2022 staat voor alle jeugdteams op het punt van beginnen. De jeugdcommissie, de technische commissie en accommodatie- & materiaalbeheer hebben alle voorbereidingen getroffen om de bal weer lekker te kunnen laten rollen.
Hierbij een aantal aandachtspunten voor alle jeugdleden, ouders, trainers en leiders:

  • De trainingen starten vanaf maandag 6 september. Zie het trainingsschema op de website voor de precieze dagen en tijden per team.
  • De eerste wedstrijden zijn op zaterdag 11 september. Zie website of voetbal.nl
  • Hopelijk voorlopig niet aan de orde, maar eventuele afgelastingen worden gemeld via ons Telegram kanaal.
  • Op woensdag 8 september om 18.45uur is er een info-bijeenkomst voor alle nieuwe leden en/of ouders daarvan. De koffie staat klaar in de kantine.
  • Op woensdag 8 september om 19.45uur is er een bijeenkomst voor alle trainers en leiders. Hier wordt de gehele gang van zaken voor komend seizoen besproken, zodat alle teams (en de begeleiding daarvan) 100% is voorbereid.
  • De tenues worden op 7 en 8 september uitgereikt aan de leiders van de teams. Ieder jeugdlid houdt zijn eigen tenue bij zich gedurende het seizoen. Aan het einde van het seizoen moet alles weer netjes worden ingeleverd.
  • De ballen zijn gepompt, de doeltjes zijn tiptop in orde, de hesjes en pionnen liggen klaar. Het is erg belangrijk dat we met z’n allen zeer zorgvuldig omgaan met al deze kostbare materialen. Ruim dus alles netjes op!! En doe dit allemaal samen!! Als alle trainers, leiders, spelers en ouders hier een handje bij helpen, kunnen we een heel seizoen fijn voetballen. (Is er toch iets mis? meld het bij beheer of jeugdcommissie)
  • De kantine is iedere avond en op zaterdag geopend. Ouders en andere supporters zijn gelukkig weer welkom op ons complex. Uiteraard gelden hierbij de landelijke corona-regels; houdt 1,5m. afstand en blijf thuis met klachten. Wil je zitten in de kantine of op het terras?; dan gelden daar de horeca-regels.
  • Olympia draait volledig op vrijwilligers. We zijn altijd op zoek naar mensen die een steentje willen bijdragen. Heb je interesse of wil je meer info? Vraag iemand van de jeugdcommissie, wij helpen je graag verder. (mail: jeugdvoorzitter@olympia60.nl )

• We wensen iedereen heel veel voetbalplezier, sportieve wedstrijden en positieve trainingen. # AllemaalOlympia, zowel binnen als buiten het veld!

Nieuwsoverzicht

Espen Voskuil kiest voor de warmte van Olympia’60

Olympia’60 is trots dat komend seizoen Espen Voskuil de selectie komt versterken. De 21 jarige speler maakt de overstap vanuit TSC. Vertrek Bij v.v. Dongen begonnen, ging hij op 13-jarige leeftijd naar het Oosterhoutse TSC. Een overgang die niet door iedereen werd...

Jeugdtrainingen t/m begin juli dankzij Brant BV

Vanwege de aanleg van een duur, nieuw kunstgrasveld....... Vanwege hoognodig onderhoud aan de velden op sportpark Crispijn gaan na 11 juni a.s. deze  'op slot'. De gemeente zal er voor zorgen dat het bij aanvang van het nieuwe seizoen weer spic en span in orde is....

Patrick Pruyssers stopt bij TC

Na drie jaar deel te hebben uitgemaakt van de Technische Commissie heeft Patrick Pruyssers aangeven hiermee te stoppen. Gewijzigde werkomstandigheden zorgen ervoor dat hij tijd tekort gaat komen om optimaal bijdrage te verlenen aan de TC. Fijn dat Patrick ondanks...

Zomersluiting kantine

De kantine is vanaf 25 juni gesloten. Bij aanvang van de trainingen voor het nieuwe seizoen worden de deuren weer geopend.

Kampioen #AllemaalOlympia

"Gewoon ut Vierde" behaalde in de recreantenpoule de titel op het toernooi AllemaalOlympia. Speciaal verzoek om deze foto op de website te zetten. Bij deze! Gefeliciteerd mannen.

Allemaal Olympia: wat een feest !

Geen betere titel voor deze Olympiadag die zo de lading dekt. Geholpen door het mooie weer was het een geweldige happening voor alle Olympianen. Leden, ouders, oud-leden en supporters kwamen massaal naar sportpark Crispijn. Lekker een sportief potje voetbal en...

JO16-1 sluit seizoen af met winst op Blauw-Wit’81

Deze late inhaalwedstrijd was al een paar keer afgelast en in verband met examens verschoven. Maar een klinkende 6-3 overwinning op Blauw-Wit’81 zorgde ervoor dat de JO16-1 in de competitie eindigde op een mooie 3e plaats. Met veel doelpunten voor en heel weinig tegen...

Allemaal Olympia toernooi 2022

Beste Olympianen, Zaterdag 11 juni is het zover, na twee jaar gaat het Allemaal Olympia toernooi weer door. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, hieronder nog een aantal zaken die handig zijn om te weten: Spirello Jeugdtoernooi (JO7 t/m JO15) 11:30 aanwezig,...

Oproep Denktank. Doe je mee?

Bij Olympia'60 is voor een aantal onderwerpen gebruik gemaakt van het idee dat er in een vereniging veel kennis en expertise aanwezig is van bepaalde zaken. Door op "projectbasis" mee te doen, kun je een stevige meerwaarde zijn voor de vereniging. Op de gebieden van...