WEB MONTAGE OLYMPIA JUNIOREN

Beste Olympiaan,

Het seizoen 2017-2018 zit er weer op. We hopen dat je ervan hebt genoten en dat we je volgend seizoen weer bij Olympia ’60 mogen begroeten. 
De Technische Commissie en de Jeugdcommissie hebben de teamindeling voor het volgend seizoen vastgesteld (Klik hier ). Deze is onder voorbehoud van wijzigingen als gevolg van aanmelding van nieuwe leden of afmelding van bestaande. De samenstelling van de nieuwe teams is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met alle jeugdtrainers en leiders. Als je over de nieuwe teamindeling vragen of opmerkingen hebt, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen snel op je mail reageren.

Voor een aantal teams zijn we nog op zoek naar trainers en leiders. Als je interesse hebt in een rol als jeugdtrainer en/of leider dan horen we dat natuurlijk graag. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwe teams volgend seizoen weer veel voetbalplezier met elkaar zullen beleven. Voor nu wensen we je nog succes met de laatste toernooien en veel plezier met de Brant B.V. zomertrainingen.
Graag tot ziens bij Olympia ’60!


Sportieve groet,
Technische Commissie & Jeugdcommissie