Jeugd

Hopelijk allemaal weer goed bijgekomen van de geweldige allemaal Olympia60 dag! Altijd mooi om te zien hoe zoveel Olympianen van jong tot oud er met zijn allen een feest van weten te maken, zowel op het veld als daarbuiten.

Rest voor de jeugd nog de toernooien en natuurlijk niet te vergeten het voetbalkamp in het weekend van 12-13-14 juni a.s.!

De kampstaf is nog wel op zoek naar leiders/leidsters die onze jeugd deze dagen mee wil begeleiden. Dus geef je aub nog op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KNVB02

Een prima opkomst, leergierig publiek en een enthousiaste KNVB instructeur. De eerste KNVB scholingsavond voor leiders en trainers van de jeugd is goed ontvangen. Iedereen kijkt al uit naar de 2e bijeenkomst. Die is gepland op dinsdag 28 oktober a.s. wederom om 18:15 uur. Thema en inhoud zal tzt door Marlou en Paul worden gecommuniceerd. 

Beste jeugtrainers en leiders,

knvb logoGraag wil ik jullie, na een valse start, op de hoogte brengen m.b.t. de voetbalopleiding.
De jeugdcoördinatoren Paul en Marlou zijn, samen met een afvaardiging van de technische commissie en ondergetekende, in gesprek gegaan met twee opleiders van de KNVB.
Hun functie is er op gericht om verenigingen te ondersteunen in de ontwikkeling van het voetbalspel. Concreet betekent dit dat voor ons de ondersteuning zal bestaan uit trainersbijeenkomsten, waarbij de nadruk vooral op het voetbalveld zal liggen. Dus hoe kunnen we alle jeugtrainers bij v.v. Olympia'60 meer bagage aanreiken zodat zowel trainers als spelers zich kunnen ontwikkelen. Onze kernwaarden vormen hierbij het uitgangspunt: plezier-prestatie-saamhorigheid! !
Naast deze veldondersteuning krijgen we ondersteuning in het beschrijven van een jeugdvoetbalplan, waarin we al onze ambities en doelstellingen voor de komende jaren gaan noemen en hoe we die gaan verwezenlijken.  In al deze activiteiten staat één zaak erg op de voorgrond; we kunnen hier ALLEEN MAAR SAMEN aan werken, zodat er een plan ontstaat van ons allemaal! !
De eerste trainers bijeenkomst zal zijn op dinsdag 14 oktober a.s. Ook de jeugdleiders worden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn, zodat we een gezamenlijke start kunnen maken .
Gr anton mols
Voorzitter jeugdcommissie

Subcategorieën

Vulling van dit gedeelte is de verantwoordelijkheid van het team zelf. Voor aanleveren kopij of een eigen login, stuur mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JO13 1 

 

Vulling van dit gedeelte is de verantwoordelijkheid van het team zelf. Voor aanleveren kopij of een eigen login, stuur mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.