Hopelijk allemaal weer goed bijgekomen van de geweldige allemaal Olympia60 dag! Altijd mooi om te zien hoe zoveel Olympianen van jong tot oud er met zijn allen een feest van weten te maken, zowel op het veld als daarbuiten.

Rest voor de jeugd nog de toernooien en natuurlijk niet te vergeten het voetbalkamp in het weekend van 12-13-14 juni a.s.!

De kampstaf is nog wel op zoek naar leiders/leidsters die onze jeugd deze dagen mee wil begeleiden. Dus geef je aub nog op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Achter de schermen wordt al weer enige tijd hard gewerkt om o.a de teamindelingen te maken voor volgend seizoen. Dit is inmiddels in een vergevorderd stadium, wat betekent dat we deze voor eind mei bekend zullen gaan maken. De jeugdcoordinatoren hebben afgelopen weken met alle trainers gesproken hierover. Uitgangspunt blijft dat alle jeugd op zijn of haar niveau met plezier komt voetballen bij Olympia60.

Ook zijn we bij de jeugd altijd op zoek naar mensen die als vrijwilliger wat bij willen dragen aan alle activiteiten, dus voel je er wat voor om bij de jeugdcommissie te komen, wil je trainingen geven, wil je op zaterdag meehelpen en of bij de andere activiteiten die we organiseren, meld je dan aan bij mij.

Langs deze weg wil ik alle jeugdvrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet dit seizoen, want let wel, zonder al deze inzet hebben we amper bestaansrecht.

Iedereen een fijne zomer toegewenst en ik hoop jullie allen weer in het nieuwe seizoen te mogen begroeten.

Namens de Jeugdcommissie

Anton Mols