JO10-1

IMG 20180511 WA0002
Op een vroege Hemelvaartmorgen mocht de JO10-1 (met Jelle als 12e man vanuit Turkije) op sportpark Crispijn aantreden tegen SSW Dordrecht. Na een gedegen warming up door coaches Pim en Helmuth kon de strijd beginnen. Na wat afwachtend voetbal van beide kanten kwam SSW op voorsprong 0-1. Kort daarna scoorde Sem uit een prachtige vrije trap 1-1.

JO10

Sinds september 2017 knokt onze JO10-1 voor elke meter in de bekercompetitie. Op 22 september begonnen ze met een 1-22 overwinning op buurman DVVC wat volgde waren een aantal spannende wedstrijden en in februari werd de kwartfinale tegen DIA glansrijk met 0-4 gewonnen. De halve finale was daarmee een feit !

Op zaterdagmorgen stond de bekerkraker DIA - Olympia 60 op het programma. In een koud Teteringen traden de mannen met een bijna voltallige selectie aan voor dit belangrijke potje. In de eerste helft was Olympia de bovenliggende partij. Er was meer balbezit veel corners en hieruit ontstonden heel erg veel kansen. De druk op de keeper van DIA nam toe en uiteindelijk viel het eerste doelpunt voor Olympia. De 0-1 werd gemaakt door Floris. Vervolgens scoorde Senn uit een fantastisch mooi genomen corner. Dus met een 0-2 voorsprong gingen de Olympianen rusten. In de rust werden de mannen toegesproken door de trainers en weer op scherp gezet voor de tweede helft. Want een 0-2 voorsprong was niet voldoende, er mocht niet verzaakt worden.

JO10A

Vandaag dubbel feest voor de leden van de JO10-1!
Ondanks de koude wind en een zogenaamde off day was het toch feest.
3 punten gepakt in Tilburg bij SV Reeshof en trainer Helmuth van der Velden werd 40 jaar oud! De meegereisde ouders hadden het niet vergeten en zette Helmuth in het zonnetje. Een muts, versiering en het bekende lied waren speciaal voor Helmuth uitgepakt. Hier genoot hij volop van.

Allemaal bedankt hiervoor!