Op zaterdagmorgen stond de bekerkraker DIA - Olympia 60 op het programma. In een koud Teteringen traden de mannen met een bijna voltallige selectie aan voor dit belangrijke potje. In de eerste helft was Olympia de bovenliggende partij. Er was meer balbezit veel corners en hieruit ontstonden heel erg veel kansen. De druk op de keeper van DIA nam toe en uiteindelijk viel het eerste doelpunt voor Olympia. De 0-1 werd gemaakt door Floris. Vervolgens scoorde Senn uit een fantastisch mooi genomen corner. Dus met een 0-2 voorsprong gingen de Olympianen rusten. In de rust werden de mannen toegesproken door de trainers en weer op scherp gezet voor de tweede helft. Want een 0-2 voorsprong was niet voldoende, er mocht niet verzaakt worden.

Het begin van de 2e helft was duidelijk voor DIA. De druk op de verdediging nam toe. Maar deze stond als een huis en voor DIA was er geen doorkomen aan. Uiteindelijk kwam Olympia weer in hun eigen spel en zag het publiek weer de ene na de andere aanval voorbij komen. De eindstand werd uiteindelijk 0-4 door doelpunten van Senn en Sem.

Dit fantastische resultaat moest natuurlijk gevierd worden. En hoe kun je een bekerwinst beter vieren dan met Frikandellen.

Op naar de halve finale !!