JO11-1

Vulling van dit gedeelte is de verantwoordelijkheid van het team zelf. Voor aanleveren kopij of een eigen login, stuur mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

beker 3

Zaterdagmorgen 1 juni om half negen opende de kantine van Olympia 60 voor een wel heel speciale gelegenheid. De JO11-1 mocht de bekerfinale spelen en de ouders hadden een heerlijk ontbijt geregeld voor de spelers, broertjes, zusjes, papa’s en mama’s. Op het menu stonden broodjes kaas, kipfilet, krentenbollen en eierkoeken.

jo11 1

Na de bloedstollende halve finale die met 5-4 werd gewonnen van SC 't Zand is nu de finale aangebroken voor JO11-1.

Nadat vorige week Unitas uit Etten-Leur met 1-5 verslagen werd stond vandaag (8 september) de volgende bekerwedstrijd op het programma. Er moest op sportpark Crispijn gespeeld worden tegen DIA uit Teteringen.

jo11

Op een glad kunstgrasveld moest Olympia aantreden tegen Bavel. De eerste minuten had Bavel het beste van het spel. Vervolgens nam Olympia het heft in handen. En scoorde Thieme de 0-1 en daarna na een mooie aanval schoot Floris de 0-2 binnen.

Jo11 1

Gisteren heeft ook de JO11-1 weer het seizoen afgetrapt met een uitwedstrijd tegen Unitas. Met een ongewijzigd enthousiast team vertrokken we naar Etten Leur om daar de strijd aan te gaan.