Deze ochtend uit naar koploper Baronie op het programma voor de JO13-1. Helaas weer geen fitte selectie wegens ziekte en blessures kamp enzo!
Met behulp van de JO12-2 toch met 13 spelers naar Breda. Met een stralende zon en op het hoofdveld (prima kunstgras) en een tribune vol met supporters aan de bak.

Onze olympiaanen waren wat gespannen maar na 5 min kwamen ze los. Na wat kansen voor Baronie werd een treffer voorkomen door onze doelman.
Langzaam kantelde de wedstrijd en creëerden wij ook onze kansen en wat voor!!!!
Maar voor open goal faalden onze spitsen. De Baronnen waren met hun voorhoede ook nog gevaarlijk maar onze defensie en vooral de sluitpost hielden de 0-0.
De 0-1 viel uit een Lucky schot maar telt even hard mee al snel volgde de 0-2 en met kansen over en weer was dit de ruststand.
De heren hebben hier bij Baronie hun beste spel laten zien, helaas een of twee doelpunten te weinig.
In de tweede helft meer druk van de tegenstander en de aansluiter kon niet uitblijven 1-2.
Olympia moest de mouwen opstropen en blijven voetballen gezien het aantal kansen werd men toch een beetje zenuwachtig!!!
Maar op het juiste moment een prachtige aanval over max 3 of 4 spelers in de zestien van Baronie met een daverende (hint) pegel in het dak de 1-3.
Helaas werd het er niet vriendelijker op en een aantal slechte beslissingen van de leidsman bracht ons weer onder druk.
Er werd nog wel de 2-3 gemaakt door Baronie maar de winst is voor Olympia’60 JO-13-1!!!!
De tegenstander was zo onsportief dat de handjes van onze spelers niet werden geaccepteerd helaas voor deze wedstrijd die van hoog niveau was.
Graag tot snel voor de door de weekse wedstrijd tegen Advendo wederom in Breda.
Groetjes en tot de volgende wedstrijd