DSC07266

Na vier overwinningen op rij gaat men nu voor nummer 5 en uit naar TVC Breda. Dit zijn van die clubs waar je nooit weet wat er bij het fluitsignaal tegenover je staat en ook nu ?


Al naar een paar min spelen kon je zien dat Olympia een moeilijke middag wedstrijd tegemoet ging. Maar door goed keeperswerk en werklust in de achterste lijn duurde het tot min 20 dat de 1-0 werd gescoord. Olympia creƫerde weinig en hield voornamelijk tegen en was de ruststand nog maar 1-0.
In de rust maar weer eens de zelfde woorden die de leiding uitsprak. Ga voetballen geloof in je eigen team en ga er voor!!
Koud in het veld en nog niet bij de les loop men zomaar door de verdediging vanaf het middelveld en staat men te kijken en klapt men nog net niet voor de TVC speler.
En zelfs op de rebound na een redding van de doelman reageerde men niet en 2-0. Hierna speelde men een verloren wedstrijd en liep TVC uit naar 5-0.
Deze uitslag hoeft niet op het bord te komen als je na de 2-0 blijft voetballen en de stand zo probeert te houden en het is niet zo dat we geen kansen krijgen op een aansluitingstreffer bij bijvoorbeeld 2-1 0f 3-1. Dus weer een les geleerd ga door tot het eindsignaal klink uit het fluitje van de scheidsrechter die goed floot in de geest van de wedstrijd met een enkel foutje.
De tekortkomingen ligt deze keer geheel en onze zijde met een enkelingdie wel het normale niveau haalde.
Volgende week weer een nieuwe kans op een leuke pot voetbal met misschien weer drie punten.
Thuis tegen DIA om 13.00 uur supporters zijn weer welkom dus tot volgende week.
Groetjes en fijne week

 

DSC07268

DSC07274

DSC07275