DSC07653

Na de teleurstellende nederlaag in de beker vandaag weer de focus op de competitie. De wedstrijd van vandaag tegen Boeimeer thuis wil men de volgende 3 punten binnenhalen en de koppositie handhaven.

Met de meesten weer terug en fit aan de aftrap op een redelijk bespeelbaar veld. Zoals gewoonlijk start men fel en met meteen de druk op de tegenstander volgde al binnen 5 min de 1-0.
Na dit sterke begin zakt het spel wat in en werd men terug gedrongen zonder dat Boeimeer echt gevaarlijk werd. Ook nu kwam men deze periode zonder tegen doelpunten door met dank aan de doelman.
Men pakte de draad weer op en met resultaat de 2-0 en de 3-0 volgde dus met de rust 3-0 de kleedkamer in. In de rust nog even de laatste puntjes op de i zetten en als opdracht houd de 0 en bouw de score uit.
Olympia legde in het tweede bedrijf de tegenstander hun wil op en creƫerde volop kansen. Zonder dat Boeimeer nog gevaarlijk werd, bouwde de Olympiaanen de stand uit naar een dik verdiende 9-0 winst.
En niet te vergeten de eerste wedstrijd zonder een tegen goal top dame en jongens!
Dus met succes de kop positie verdedigd en op koers.
Graag zien we alle ouders en supporters volgende week voor een uit wedstrijd tegen Sarto uit Tilburg en wel om 13.00 uur vertrek om 12.00 uur vanaf de Loswal Dongen.
Voor nu een fijne week en tot zaterdag groetjes

DSC07647

DSC07654

DSC07667

DSC07668