DSC05363 2

Deze zaterdag de thuiswedstrijd tegen vv Rijen. Na de eerdere nederlagen zijn ze gebrand op de eerste 3 punten. Onder een stralend zonnetje de aftrap met in de week van de scheidsrechter blies Wouter op zijn fluitje.
De heren begonnen sterk aan de partij met leuk voetbal en veel inzet. Ook vv Rijen liet zich zien en in een gelijk opgaande wedstrijd kwamen de kansen voor allebei. Ook deze wedstrijd was het de tegenpartij die als eerste het net weet te vinden 0-1. De Olympianen konden weer in de achtervolging.

De op en neer gaande wedstrijd sleepte zich naar de rust onder een goed leidende scheids Wouter. Het fluitje voor de rust: Ranja.
In de rust een peptalk en de neuzen dezelfde richting in doel van vv Rijen. Na 10 min in de 2de helft de opstelling om en alles op alles voor minimaal de gelijkmaker en nog beter winst.
De eerste grote kans volgde al snel. Alleen voor de doelman mis de tweede alleen op de doelman tegen hem aan de derde kans tackel in de zestien pingel!
Een nieuwe nemer naar eerder al 2 missers maar ook nu tegen de doelman MIS helaas. Olympiaaen down en de tegenstander uitbraak 0-2.
Met twee wissels alles op alles kans op kans geen doelpunt weer komt de nederlaag dicht bij dan toch de aansluit treffer 1-2.
Met nog een aantal kansen sleepte vv Rijen de drie punten binnen.
Gezien de kansen hadden de jongens deze strijd in hun voordeel moeten beslissen maar helaas !!!!
We kommen steeds dichterbij misschien volgende week uit bij Gilze.
Fijne week en tot zaterdag LET OP 27 oktober om 13.15 uit.
Ouders en supporters weer bedankt en tot de volgende keer

DSC05366 2

DSC05370 2