DSC05772

Wedstrijd nummer 2 uit bij RFC Raamsdonkveer.
Na een kwakkelende week met het weer de vraag gaat het door JA. Met 11 fitte spelers en een wissel aan de aftrap gelukkig droog maar veel wind.

De eerste 10 min prima spel en kleine kansjes voor Olympia kantelt wedstrijd door bij de eerste aanval van RFC een doelpunt te incasseren.
1-0 voor de jongens is het jammer om de eerste goal tegen te krijgen al snel naar de eerste de 2-0 en zak de motivatie en werklust bij de meerdere van ons naar een te laag niveau jammer dit hoeft niet.
Dat de leidsman vandaag op het veld iets HEEFT WAARGENOMEN wat niemand heeft gezien overtreding in ons 16 meter gebied strafschop en 3-0.
Voor ons was dit niet best voor het moraal en kabbelt de eerste helft naar de rust met meerdere kansen voor RFC.
Met de 4-0 achterstand in de rust komen wij goed weg.
Naar bemoedigende woorden van de trainer dat dit niet hoeft en er nog een helft volgt en er nog van alles kan in het spelletje voetbal op naar de 2 de helft.
Maar helaas nog geen 5 sec na de start 5-0.
Toch herpakt Olympia zich en laat zien dat er meer inzit en voetbalt een prima vervolg en maakt het RFC moeilijk en creƫert kansen en scoort de 5-1 Dat de einduitslag 6-1 word is niet belangrijk het spel van de eerste 10 min en 25 tot 30 min in de tweede helft zo wil de leiding en natuurlijk onze supporters die er weer bij zijn het GRAAG zien.
Dus jongens stel ze niet teleur as zaterdag voor nummer 3 thuis tegen RWB om
11.15 de aftrap.
Fijne week en kom wij zien je graag op de training

DSC05783