31 3f

Na de teleurstelling van vorig weekend de 3-1 nederlaag nu thuis tegen het hoog geplaatste GDC uit Eethen. Onder zomerse omstandigheden en veel publiek een sterke start van de Olympiaanen en met de eerste kansjes.

Toch viel de 1-0 onverwachts maar wel verdiend.Na de voorsprong een fel aandringend GDC en een inzakkend Olympia dat er via de counter nog een aantal keren gevaarlijk was.
Maar het was GDC dat voor ons gelukkig het vizier niet op scherp had staan,maar wel sterker werd gedurende de eerste helft.
De rust werd met veel wilskracht bereik met de 1-0 voorsprong.
Met de opdracht voor de tweede helft jongens blijf werken voor elkaar en ga er voor weer het veld in.
De goed leidende scheidsrechter had nog maar net gefloten of bam de 1-1 dit is wel een domper voor Olympia. Maar het publiek en trainers lieten positief van zich horen en dit was een oppepper voor de boys.
Ook DE leiding van GDC liet horen en zo gingen beide teams voor de winst. Na 20 min komt Olympia uit een prachtige aanval op 2-1 voorsprong gezien de kansen een beetje gelukkig maar ja mag het ook eens meezitten.
In de laatste 15 min zette GDC alles op alles en kwam Olympia behoorlijk onder druk en de 2-2 hing in de lucht.
Voor ons jammer 5 min voor tijd de 2-2 de tegenstaander rook bloed en zette nog eens aan maar met een leeg gestreden Olympia en veel strijd kwam men ongeschonden de laatste min door en sleepte het team een mooie 2-2 uit het
vuur.
Knap gedaan jongens en dik verdiend.
Ook deze week ouders en supporters bedankt.
Graag tot volgende week uit tegen Desk uit Kaatsheuvel om 13.00 uur aanvang.
Fijne week groetjes allemaal