JO17-1

JO17ONI

Marijn met de 1-1

Het in de winterstop flink gewijzigde team JO17-1 moest het in de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie opnemen tegen dorpsgenoot ONI. De eerste helft was niet best en kwam ONI dan ook terecht op 0-1. Aan Olympia kon je zien dat men nog moest wennen aan de nieuwe samenstelling. 

Jo17b

Vandaag kwamen we vertraagd het veld op. Aangezien we geen compleet team hadden deze zaterdag mochten we het genoegen hebben om 3 gasten op te nemen.
Aangezien een keeper best belangrijk is.in een team en Freek onderweg was vanuit een uitgelopen uitwedstrijd moesten we wat tijd trekken. Weer terug naar de kleedkamer en iets vetraagd weer terug.

 JO171

Foto: Mark Baeten

Na een bijzonder spannende competitie werd Olympia'60 JO17-1 tweede met twee punten achterstand op koploper FC Tilburg, maar . . . met één wedstrijd minder gespeeld. De afgelaste wedstrijd tegen FC 't Zand JO17-3 werd door de KNVB niet meer opnieuw vastgesteld. Contact met de KNVB leerde ons dat de wedstrijd nog wel gespeeld kon worden en ook zou meetellen voor de eindstand als 't Zand bereid was te spelen en als de wedstrijd voor 31 januari gespeeld zou worden.
't Zand vond het prima om de wedstrijd in te halen en zaterdag werd die gespeeld. Een goed spelend Olympia won de wedstrijd uiteindelijk overtuigend met 4-2 en werd zo toch nog kampioen van de najaarscompetitie 2017. Met mooie medailles en het traditionele friet eten in de kantine van Olympia werd het kampioenschap gevierd.

Van harte gefeliciteerd!

Evenals afgelopen sezioen zal firma Van Uitert BV als VIP sponsor fungeren van Olympia'60. Onderdeel van de deal was dat JO17-1 in het nieuw werden gestoken met traininingspakken en tassen. De jongens zien er, in combinatie met de nieuwe tenues, er weer spic en span uit. Daarvan mag een foto niet ontbreken. De spelers en begeleiding gingen dan ook graag voor de camera samen met de heer Robert Huijben van Van Uitert. 

IMG 20170930 WA0000