Zaterdag 7 oktober werd er uit gespeeld tegen The Gunners. Met maar 1wisselspeler en geen trainer(s) werd afgereisd naar Breda.

 Meteen al in de eerste minuut onderschepte de spits van The Gunners de bal en drong door tot in de 16 van Olympia. Jesse probeerde nog te doen wat hij kon, maar dat liep uit op een overtreding ... Penalty dus. Deze werd verzilverd en de 1-0 achterstand was een feit.

Wat een slecht begin op deze druilerige dag. Maar Olympia was beduidend beter en de 1-1 viel dan ook vlot, Tijs schreef deze op zijn naam. Even later volgde Lorenzo het voorbeeld en maakte de 1-2 . Thymo moest in de eerste helft ook nog de bank opzoeken door een vervelende blessure, en Tijs had de 1-3 kunnen maken, maar de keeper sloeg de bal weg terwijl hij zich buiten het strafschopgebied bevond. De scheidsrechter floot hier merkwaardig genoeg niet voor.

 

In de tweede helft bleef Olympia de betere partij en liep de score verder op door Lau die de 1-3 scoorde en Ruth, die de 1-4 maakte. De inzet van alle spelers werd terecht beloond met en mooie overwinning.

Prima resultaat mannen !!