Olympia 1

 

Seizoen 2018-2019

WEB LRES PJF 0014 UITSNEDE 

Foto: Paul Jespers Fotografie

 

IMG 20190518 WA0006

Olympia trad op een goed gevuld sportpark Crispijn aan tegen de buren uit 's-Gravenmoer.Kampioen ONI mocht het speelveld betreden tussen een erehaag, gevormd door de spelers en staf van Olympia.

Olympia keerde zaterdag met de drie punten terug naar Dongen na een enigszins fortuinlijke 0-4 zege op DVO '60.

De uitslag doet vermoeden dat het Roosendaalse DVO niets in te brengen had tegen het team van Frans Ceton, maar niets is minder waar.

Alliance

Verslag: Jonas

Olympia heeft zaterdag gewonnen van Alliance. Door die zege doet Olympia weer volop mee om die derde periode. Bij Olympia waren Devie de Ronde en Jochem Vogels afwezig.

thymo

Olympia '60 revancheerde zich zaterdag met een 8-0 overwinning op Sportclub t' Zand voor de onnodige nederlaag van vorige week. Gehandicapt door de afwezigheid van Pepijn Laurijsen (familieomstandigheden), Jochem Vogels (geblesseerd) en Dennis Aarts (geschorst) moest trainer Frans Ceton flink puzzelen.

Willem2

Een slordig en inspiratieloos Olympia liep zaterdag, geheel onnodig, tegen een verdiende nederlaag aan. Toch waren vooraf alle ingrediƫnten aanwezig om er in Tilburg een mooie voetbalmiddag van te maken.

Stand Olympia 1

 

Beker

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode

 

3e periode