Olympia 1

 

Seizoen 2018-2019

WEB LRES PJF 0014 UITSNEDE 

Foto: Paul Jespers Fotografie

 

 IMG 20190316 WA0006

Olympia liep zaterdag tegen een onnodige, maar wel verdiende, 3-2 nederlaag aan bij DOSKO.
De betekenis van de clubnaam Door Ons Samenspel komt Overwinning (DOSKO) verklaarde voor een deel de oorzaak van die nederlaag.

Jochemmotm

Zaterdag trad Olympia aan tegen de Tilburgse Studenten Voetbalvereniging Merlijn. De opstelling van Olympia kende geen verrassingen. De vraag was wel hoelang de niet geheel fitte Thymo de Bruijn het zou volhouden.
De op de tweede plaats staande studenten kwamen slechts met één doel naar Dongen. Winnen, drie punten pakken en druk houden op lijstaanvoerder ONI.

Oosterhout

In de laatste speelronde van de tweede periode verloor Olympia '60 met 1-2 van vv Oosterhout. Bij winst had Olympia nog uitzicht op het winnen van de periodetitel, maar het trok vandaag uiteindelijk aan het kortste eind.
De Dongense equipe trad aan in de inmiddels vertrouwde opstelling, waarbij Pepijn Laurijsen op het middenveld ondersteund werd door Devie de Ronde en een goed spelende Jochem Vogels.

mdoosterhout

Bryan

Olympia wist zaterdag opnieuw te winnen. Een zwaar bevochten 2-3 zege leverde weer drie punten op. Direct na afloop van de wedstrijd tegen Unitas in Etten-Leur vatte Devie de Ronde het goed samen.
Mooi dat je ook op een lelijke manier de wedstrijd wint. Het tekende in ieder geval de mentaliteit van het jeugdige team.

Stand Olympia 1

 

Beker

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode

 

3e periode