Olympia 1

 

Seizoen 2018-2019

WEB LRES PJF 0014 UITSNEDE 

Foto: Paul Jespers Fotografie

 

vvdongen

De Dongense derby tussen VV Dongen en Olympia ’60 leverde het team van trainer Ceton drie punten op. In een zeer matige wedstrijd was Olympia uiteindelijk het meest gelukkig. Het keerde met een 0-1 zege huiswaarts. Verdiend kon de overwinning amper genoemd worden. Pas in de slotfase wist Thymo de Bruijn de doelman van VV Dongen te verschalken. Hij slaagde erin om een pass van Kjeld Huveneers over zo’n 40 meter zodanig te raken dat de bal met veel effect over doelman en doellijn ging.

ssc 2

In een meer spannend dan goede wedstrijd trok Olympia '60 zaterdag aan het langste eind. SSC '55 ontving het team van trainer/coach Frans Ceton op sportpark Van Wijlen in Sprang-Capelle.
De laatste keer dat beide teams de degens kruisten was in 2018, toen het duel zich nog afspeelde in de 3e klasse. Olympia vocht destijds tegen de uiteindelijk onvermijdelijke degradatie en verloor met 3-1.
Nu waren de rood-witten het gelukkigst en namen met een 2-3 overwinning revanche.

20191026 154455

Op zaterdag 26 oktober moest Olympia zijn meerdere erkennen in SCO. Het team uit Oosterhout keerde na 90 minuten met een 1-3 zege huiswaarts. De overwinning van SCO was verdiend en had veel hoger uit kunnen vallen. Het was vooral aan doelman Stephan Kragten te danken dat Olympia nog lang mocht hopen op een beter resultaat. Direct na het eerste fluitsignaal nam SCO het initiatief en drukte het slordig spelende Olympia achteruit.

In de vierde competitieronde liep Olympia '60 tegen de eerste nederlaag aan.
Tegen fusieclub RFC uit Raamsdonksveer werd het 1-0 voor de thuisploeg.

OlympiaW2

Na de derde zege op rij is Olympia '60 de trotste koploper van de 4e klasse E. Het versloeg deze keer de amateurs van Willem II uit Tilburg met maar liefst 7-1. Het Tilburgse gezelschap bevat een aantal zeer balvaardige spelers. Dit team zou in de zaal zeker hoge ogen gooien, maar had duidelijk veel moeite met het slecht bespeelbare veld.

Stand Olympia 1

 

Beker

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode