Olympia 1

 

Seizoen 2018-2019

WEB LRES PJF 0014 UITSNEDE 

Foto: Paul Jespers Fotografie

 

20181117 154508 

Olympia beleefde een moeilijke middag tegen FC Bergen.
Zonder sterkhouders Devie de Ronde en Pepijn Laurijsen moest het aantreden tegen een onbekende tegenstander. De overeenkomst tussen beide clubs lag in het feit dat er dit seizoen een volledig nieuw team gebouwd moet worden.Beide verenigingen putten daarbij uit de eigen jeugd. Het leek er vandaag op dat FC Bergen iets verder is in die ontwikkeling.

Voor aanvang van de wedstrijd werd stilgestaan bij het plotseling overlijden van voormalig voorzitter Mari Oerlemans. Middels een indrukwekkende minuut stilte en het spelen met rouwbanden werd respect betoond aan deze oer-Olympiaan.

Zonder vaste waarde Kjeld Huveneers trad Olympia aan tegen het hooggeplaatste Oosterhout. Een tegenstander waar Olympia het traditioneel moeilijk heeft. Zijn plaats werd deze keer ingenomen door Joey Kleyberg. Hij was voldoende hersteld van zijn blessure. Verder kende de opstelling geen verrassingen.

dosko3
Op een drukbezocht Sportpark Crispijn trad Olympia aan tegen vv DOSKO uit Bergen op Zoom. Uit niets bleek dat de mannen van trainer/coach Ahmet Arslan veel hoger stonden op de ranglijst.Gedurende de eerste helft speelde Olympia namelijk brutaal en slaagde erin om vlot combinerend telkens de defensie van DOSKO te ontregelen.

Onder het toeziend oog van veel meegereisde supporters speelde Olympia een degelijke wedstrijd tegen Merlijn.
De Tilburgse studenten draaien dit seizoen mee in de top van de 4e klasse en het werd snel duidelijk waarom zij een hoge positie innemen op de ranglijst.

WEB 13 10 2018 PJF 0359

De allereerste keer dat Olympia '60 tegen vv Peursum aantrad leverde een moeizaam gelijkspel op. Het team van trainer-coach Frans Ceton moest het doen zonder de geblesseerden Ruud van Beek en Tim van Wanrooij. Hij deed daarom een beroep op de jongelingen Jesse Tennebroek en Lars van der Bruggen. Na zo'n tien minuten spelen daalde de gemiddelde leeftijd nog een beetje toen Bryan weistra geblesseerd afhaakte. Hij werd vervangen door Halit Karlidag, die op een voor hem onwennige positie kwam te spelen.

Stand Olympia 1

 

Beker

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode

 

3e periode