NOAD'67 (2e) - Olympia'60 (8e) :

Na de domper vorige week tegen WHS moet de draad weer worden opgepakt door Olympia.

Met de zware uitwedstrijd tegen het goed draaiende NOAD'67 uit St Philipsland voor de deur zullen we het verstand weer op 0 moeten zetten en vol moeten gaan voor de winst. De Fliplanders staan 2e achter koploper Klundert met 4 punten en een wedstrijd minder dus is er van Zeeuwse kant alles aan gelegen om de punten in eigen huis te houden. Olympia echter staat bekend als leeuwendoder. Het zou mooi zijn om die titel weer eens eer aan te doen. Het zijn altijd mooie faire potten voetbal op het scherpst van de snede. Ook voor de gezelligheid is het leuk om de oversteek te maken, de sfeer is er altijd opperbest en wat is er dan mooier om die sfeer te proeven met 3 punten in de tas!

 

 

Tholense Boys (5e) - WHS (4e) :

De Boys uit Tholen zijn aan een vrije val bezig en wisten al 5 wedstrijden niet meer te winnen. Na lang aan kop te hebben gestaan voor de eerste periode kwam dan toch de inzinking. Eens te meer het bewijs dat in deze knotsgekke klasse iedereen van iedereen kan winnen en verliezen en er vooralsnog geen echte uitgesproken titekandidaat is. Op bezoek komt de jonge frisse ploeg uit St annaland wat er ook meteen een onvervalste derby van maakt. WHS is één van de ploegen in vorm en zal de lijn omhoog absoluut door willen trekken. Of Tholense Boys de negatieve spiraal kan doorbreken tegen WHS valt nog te bezien maar een derby is een derby en zoals iedereen weet kan die alle kanten op gaan.

Good Luck (3e) - Beek Vooruit (7e) :

Good Luck thuis is in mijn ogen voor de "oudjes" uit Prinsenbeek een onneembare vesting. Good Luck op een mooie 3e plaats is een ploeg die moeilijk is in te schatten en regelmatig jonge talenten hun opwachting laat maken zoals de snelle Sem van Rooij. Snelheid is waarschijnlijk ook wel een belangrijk wapen want voetballend is Beek Vooruit toch iets verder met Geert Brusselers, de gebroeders Gabriels en Jan Lámie in de gelederen.  Een wedstrijd waar ik geen geld op in zou durven zetten...

Krabbendijke (11e) - Seolto (10e) :

2 ploegen die alleen gebaad zijn met winst. Beide ploegen teleurstellend begonnen aan het seizoen. Seolto  moet het stellen zonder aanvoerder Jaap van Dam die toch van wezenlijk belang is voor de ploeg uit Zevenbergen. Krabbendijke zal het onderste uit de kan moeten halen om tot winst te komen. Het zou een mooie opsteker zijn voor de thuisploeg maar ik ben bang dat de 2e klasse ervaring van Seolto de doorslag zal geven.

VV Rillandia (9e) - DVO'60 (12e) :

Rillandia schijnt in de lang verwachte vorm te raken. Vorig week nog werd Internos met 4 - 2 overrompeld in Etten - Leur. Deze week de hekkensluiter uit Roosendaal op bezoek in Zeeland. DVO'60 dat weer met maar 1 doelpunt verschil verloor vorige week, zoals bijna iedere week, zal uiterst gedreven zijn om dat eindelijk eens om te zetten in winst maar of Rillandia daar het eerste slachtoffer van wordt betwijfel ik.

VV Klundert (1e) - VV Internos (6e) :

Het sluwe Internos op bezoek bj het stugge Klundert. Klundert dat de hete adem in zijn nek voelt van NOAD'67 zal zeker geen cadeautjes gaan weggeven en stiekem hopen dat Olympia een handje helpt. Dan moet het echter wel zelf winnen. Internos is immers een ploeg met zeer veel ervaring als het om wedstrijden gaat met een bepaalde druk. Een gelijkspel zou ik niet van staan te kijken.

Heel veel succes allemaal.

Patrick P

 

Stand Olympia 1

 

Beker

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode

 

3e periode