Zaterdag een vrije dag wat de competitie betreft voor het vlaggeschip van onze vereniging. Dat is dan ook tevens een mooie gelegenheid om weer eens vriendschappelijk te voetballen.

NEO'25 uit Sprang - Capelle zal dan op bezoek komen op sportpark Crispijn. NEO'25 komt uit in de "Brabantse 3e klasse D" en staat daar net als Olympia op een 7e plaats.

Op papier een mooie tegenstander en voor trainer van Wijk een mooie gelegenheid om het krachtsverschil eens te vergelijken. Des te meer omdat "kenners" zeggen dat 3D een zwaardere competitie is dan 3B waar wij in uitkomen. Fred Vermeulen, Dameso Aboinie, Conrad van der Velde en Robin Oomens zullen nog ontbreken door blessures. Verder kan de trainer beschikken over een fitte selectie. Niets staat in de weg om er een mooie pot van te maken. Aanvang van deze wedstrijd zal zoals gebruikelijk 14.30 zijn. Er worden overigens wel 2 wedstrijden gespeeeld in onze klasse, hieronder een voorbeschouwing.

 

NOAD'67 (3e) - VV Internos (5e) :

Een wedstrijd uit de top van het klassement! NOAD'67 wederom op eigen terrein waar het vorige week nog kopje onder ging met 2 - 5 tegen Olympia'60 en VV Internos dat afgelopen zaterdag  koploper VV Klundert verraste op eigen terrein. Het sympathieke NOAD zal zich uiteraard willen revancheren en bij winst op Internos de koploper op 1 punt naderen. VV Internos beschikt echter over een zeer getalenteerde ploeg en bewees dat weer eens te meer tegen Klundert waar het vanuit een 2 - 0 achterstand terugkwam en het veld verliet met een 2- 3 overwinning. Internos door velen gezien als  titelkandidaat nr 1 zal dan ook nu weer willen bewijzen dat ze niet voor niets de beste ploeg worden genoemd van deze klasse. Het verschil is maar 1 puntje met NOAD dus het wordt nog een heet middagje in St Philipsland!

DVO'60 (12e) - VV Rillandia (9e) :

Vorige week werd deze wedstrijd ook al gespeeld maar toen in Rilland Bath. Reden daarvan is dat DVO volgend jaar ook 50 jaar bestaat en de wedstrijd nu al afwerkt om zich tegen die tijd in het feestgedruis te kunnen storten. DVO sloot die wedstrijd zeer verrassend voor velen af met een gelijkspel. Rillandia wil nog maar steeds niet draaien en zal het één en ander recht willen zetten in Roosendaal. DVO zal echter vechten voor iedere strohalm en zich niet zomaar naar de slachtbank willen laten leiden. Volgende week komt Rillandia overigens op bezoek in Dongen dus de vorm mag voor ons nog wel even wegblijven.

Iedereen veel succes!

 

Patrick P.

Stand Olympia 1

 

Beker

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode

 

3e periode