Olympia 2

Olympia602

boeimeer1

Langdurig geblesseerde Carl en Freek zagen hun ploeggenoten een punt pakken tegen Boeimeer.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Boeimeer op het programma. Het tweede had vandaag de luxe om 17 spelers beschikbaar te hebben. Tim wilde zijn langverwachte rentree gaan maken, maar had nog teveel last van zijn knie waardoor we met 16 spelers op het wedstrijdformulier stonden.

 gunners1

Weinig reden tot lachen op de bank in de tweede helft.

Wedstrijden kun je winnen, wedstrijden kun je verliezen en je kunt gelijk spelen. Vandaag werd door Olympia 2 verloren in Breda van The Gunners 2. 5-0. Kansloos. Dat kan gebeuren.

v1

Stan, Guus, Robin en Danny kwamen het Tweede versterken! allemaal minuten gemaakt op een positieve manier.

De tweede wedstrijd van dit prille seizoen is voor het tweede in mineur geeindigd. Op de blessurelijst stonden 5 spelers. Jorik, Chiel, Patrick zijn niet beschikbaar door blessures. Stijn, Thieu en Sven zijn er ook niet. Jesse was een groot vraagteken. Gelukkig kan de laatste toch nog minuten maken.

 

wcs

 

Doelpuntenmakers Sebastiaan en Jorik en goalkeeper Freek.

Tweede pakt 3 punten in competiestart! Makkelijk ging dat niet. Eerlijk is eerlijk een zwakke eerste helft van onze kant. Maar eerst eens even kijken naar ons team. Jeugd, jeugd en nog eens jeugd. Ruud (captain) en Patrick zijn de ervaren krachten.  Jesse, Stijn, Pepijn, Art, Freek, maken hun debuut in de derde klasse. Onder de lat staat Freek V. (jo19) Hij speelt foutloos. Sterker nog hij trekt de punten Crispijn op. Wat een reddingen, wat een klasse. WSC weet hem maar 1 keer te verschalken  na een verdedigende fout van ons. Het chagerijn langs de kant was groot in het eerste half uur. Veel onnodige fouten. We zijn de baas maar weten dat niet om te zetten in de stand. WSC komt na 10 minuten op 0-1. Slordig van onze kant, helemaal niet nodig. Chiel was in de  warming-up al afgevallen. In de eerste helft komt daar Pjotr nog bij. Gedwongen wissel. Gelukkig hebben we een goede bank met Sven, Thieu, Art,  Sebastiaan en Pepijn.

tweede20171007

Op zaterdag 7 oktober stond voor Olympia’60 2 de thuiswedstrijd tegen FC Tilburg 2 op het programma. Na het goede, dominerende, spel van afgelopen week voelde de 1-1 tegen GDC toch als een nederlaag. Trainer Rini Netten heeft de afgelopen trainingen de puntjes op de ‘i’ gezet. Met een vrijwel volledig fitte selectie is Olympia klaar om te vlammen.

Stand Olympia 2

 

 

Periodestanden

1e periode

 

 

2e periode

 

 

3e periode