Olympia 2

Olympia602

wIL-tON rfc2

Wil-ton licht de tactiek toe. Zijn plan leverde 3 belangrijke punten op!

Vandaag de laatste wedstrijd voor de lange winterstop. RFC komt op bezoek. Het tweede is wel aan een overwinning toe na twee nederlagen. Captain Ruud verloor opnieuw de toss. Misschien moet Ruud nog eens wat kansberekeningen oefenen. Sinds Ruud aanvoerder is heeft hij nog geen toss gewonnen(?)

 

download

De voorbereiding op deze wedstrijd verliep door verschillende oorzaken rommelig. Misschien wel hierdoor was de start van de wedstrijd niet scherp en stond de 1-0 achterstand door een te korte terugspeelbal al snel op het scorebord.
Hierna kwam Olympia meer in de wedstrijd en uit de eerste de beste aanval was het Thieu die de bal uiteindelijk via de kluts meekreeg en in de lange hoek schoot.
Alle goede voornemens konden weer snel de ijskast in, want binnen 10 minuten stond het 3-1 voor Merlijn. Ook deze goals werden door Olympia zelf weggegeven. Al moet gezegd worden dat de 3e goal goed werd ingeschoten.

woudrichem 2

Spelmoment uit de tweede helft waarin het Tweede meer grip kreeg

Vandaag kwam de koploper Woudrichem 2 op bezoek. Een team dat we niet kennen. Een blik op de ranglijst maakt veel duidelijk. 7 gespeeld, 7 gewonnen, meer dan 40 goals voor en maar 6 tegen. Maak je borst maar nat.

De wedstrijd start met 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan Christ van Es. Een ras-Olympiaan die we gaan missen.

 olympia 2 1 min

Doelpuntenmakers Ruth, Pjotr, Steven, Jesse en Captain Kevin!!

Het tweede heeft de ongeslagen thuisstatus tegen Willem II een mooi vervolg gegeven vandaag. Een dominant tweede geeft de ervaren Tilburgers voetballes in Dongen. Jeugdig elan tegen roestige ervaring. Een venijnige combinatie. De Tilburgse routiniers leggen het af tegen een soepel combinerend Olympia. Voor de Tilburgers soms moeilijk te accepteren, waardoor ze in enkele gevallen fysiek en verbaal over de grens gingen. Maar wat is mooier dan tegen zo’n ploeg 5 mooie goals te maken. En dat is wat we deden: een prachtige vijfklapper en drie lekkere punten in de tas!

bavel

Chiel 2 x en Ruud 1 x namen de Olympia doelpunten voor hun rekening. Klasse mannen!

Olympia 2 heeft vandaag in een spectaculaire wedstrijd tegen Bavel 2 drie punten gewonnen. Het venijn zat in de staart. Vooraf hadden we veel vertrouwen: thuis nog niet verloren en een fitte selectie van 17 spelers. We begonnen met een 4 -3-3 opstelling. Tomas en Stijn achterin op de backpositie met Ivar en Pepijn centraal . Een piepjong centraal duo dat het prima deed vandaag. Midden op Sebastiaan, Ruud (c) en Jesse. Voorin Patrick, Chiel en Kevin. Op papier een prima elftal.

Stand Olympia 2

 

 

Periodestanden

1e periode

 

 

2e periode

 

 

3e periode