Olympia 2

Olympia602

 gunners3

Sterke bank bij het tweede!

Vandaag opnieuw een thuiswedstrijd tegen een runner-up; The Gunners uit Breda. Het zelfvertrouwen van die gasten uit Breda gaat mee op het ritme van NAC. In de uitwedstrijd op een troosteloos sportpark in een VINEX wijk (VIerde Nota EXtra, Haagse Beemden)  van Breda werden wij kansloos weggespeeld. Vandaag stonden ze vol vertrouwen aan de start. Het Tweede overigens ook. Met 6 A-spelers in de selectie (Roy, Elroy, Luc, Luuk, Tim, Tim) gaan we onze huid duur verkopen. Tel daarbij op dat Ruth en Ivar ook nog jeugdspelers zijn is het duidelijk. Jeugdig elan op Crispijn.

sleeuwijk2 2

Het tweede heeft in de eerste thuiswedstrijd van 2020 geen punten gepakt. Uitslag 0-2. Sleeuwijk 3 bleek te sterk voor de rood-witten.  Nu is dat misschien een beetje overdreven: voetballend waren beide ploegen veelal aan elkaar gewaagd. Sleeuwijk won het op inzet, duelkracht en slimmigheid. Noem het voetbal-gochme. De warming-up verliep desastreus. Met vijf wissel op het formulier bleef er na de warming-up nog 1 over. Stijn, Pepijn, Sebastiaan en Tim hadden zoveel last van lies, knie en gewrichten dat ze niet inzetbaar waren.

Het tweede heeft het dit seizoen lastig in de uitwedstrijden. In de eerste seizoenshelft heeft het tweede deze namelijk allemaal verloren. De eerste wedstrijd na de winterstop was ook een uitwedstrijd en wel tegen de rode lantaarn WSC.

wIL-tON rfc2

Wil-ton licht de tactiek toe. Zijn plan leverde 3 belangrijke punten op!

Vandaag de laatste wedstrijd voor de lange winterstop. RFC komt op bezoek. Het tweede is wel aan een overwinning toe na twee nederlagen. Captain Ruud verloor opnieuw de toss. Misschien moet Ruud nog eens wat kansberekeningen oefenen. Sinds Ruud aanvoerder is heeft hij nog geen toss gewonnen(?)

 

download

De voorbereiding op deze wedstrijd verliep door verschillende oorzaken rommelig. Misschien wel hierdoor was de start van de wedstrijd niet scherp en stond de 1-0 achterstand door een te korte terugspeelbal al snel op het scorebord.
Hierna kwam Olympia meer in de wedstrijd en uit de eerste de beste aanval was het Thieu die de bal uiteindelijk via de kluts meekreeg en in de lange hoek schoot.
Alle goede voornemens konden weer snel de ijskast in, want binnen 10 minuten stond het 3-1 voor Merlijn. Ook deze goals werden door Olympia zelf weggegeven. Al moet gezegd worden dat de 3e goal goed werd ingeschoten.

Stand Olympia 2

 

 

Periodestanden

1e periode

 

 

2e periode

 

 

3e periode