Olympia 2

Olympia602

 ran1

Ran speelde nog een sterk half uur in Olympia 2!

De uitwedstrijd bij Boeimeer in Breda heeft het tweede het eerste punt in een uitwedstrijd opgeleverd. Eenvoudig was dat niet. Trainer Wil-Ton hamert al weken op de focus en op de wil om een wedstrijd te controleren. Het Tweede heeft voldoende individuele  kwaliteit om in de derde klasse goed mee te draaien. Het blijft lastig om die verwachting waar te maken. Zeker in away-games.  Er zijn veel blessures en (gelukkig) ook veel gastspelers maar spelen in een vaste formatie staat daardoor onder druk. Ook vandaag weer. Jochem V. en good “old” Ran van P. kwamen de selectie versterken.

 gunners3

Sterke bank bij het tweede!

Vandaag opnieuw een thuiswedstrijd tegen een runner-up; The Gunners uit Breda. Het zelfvertrouwen van die gasten uit Breda gaat mee op het ritme van NAC. In de uitwedstrijd op een troosteloos sportpark in een VINEX wijk (VIerde Nota EXtra, Haagse Beemden)  van Breda werden wij kansloos weggespeeld. Vandaag stonden ze vol vertrouwen aan de start. Het Tweede overigens ook. Met 6 A-spelers in de selectie (Roy, Elroy, Luc, Luuk, Tim, Tim) gaan we onze huid duur verkopen. Tel daarbij op dat Ruth en Ivar ook nog jeugdspelers zijn is het duidelijk. Jeugdig elan op Crispijn.

sleeuwijk2 2

Het tweede heeft in de eerste thuiswedstrijd van 2020 geen punten gepakt. Uitslag 0-2. Sleeuwijk 3 bleek te sterk voor de rood-witten.  Nu is dat misschien een beetje overdreven: voetballend waren beide ploegen veelal aan elkaar gewaagd. Sleeuwijk won het op inzet, duelkracht en slimmigheid. Noem het voetbal-gochme. De warming-up verliep desastreus. Met vijf wissel op het formulier bleef er na de warming-up nog 1 over. Stijn, Pepijn, Sebastiaan en Tim hadden zoveel last van lies, knie en gewrichten dat ze niet inzetbaar waren.

Het tweede heeft het dit seizoen lastig in de uitwedstrijden. In de eerste seizoenshelft heeft het tweede deze namelijk allemaal verloren. De eerste wedstrijd na de winterstop was ook een uitwedstrijd en wel tegen de rode lantaarn WSC.

wIL-tON rfc2

Wil-ton licht de tactiek toe. Zijn plan leverde 3 belangrijke punten op!

Vandaag de laatste wedstrijd voor de lange winterstop. RFC komt op bezoek. Het tweede is wel aan een overwinning toe na twee nederlagen. Captain Ruud verloor opnieuw de toss. Misschien moet Ruud nog eens wat kansberekeningen oefenen. Sinds Ruud aanvoerder is heeft hij nog geen toss gewonnen(?)

Stand Olympia 2

 

 

Periodestanden

1e periode

 

 

2e periode

 

 

3e periode