gameren

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Gameren 2, de koploper, op het programma. Vol vertrouwen vertrokken we naar Gelderland. Eenmaal aangekomen op het sportpark van Gameren vertelde een ogenschijnlijk vriendelijke man ons dat de KNVB-scheids er niet was en er een clubscheids de wedstrijd zou leiden. Toch raar op een inhaaldag dat deKNVB geen scheidsrechter kan leveren.

 

De vriendelijke man bleek de scheids van dienst. Voor de wedstrijd zag deze man al scheel van de clubliefde en dat liet hij met name ook in het veld zien. Gameren was beter en had de clubliefde van de scheids niet nodig. De scheidsrechter was echter zwanger (8 maanden) van Gameren en bleef opzichtig zijn liefde tonen. In de tweede helft liep hij triomfantelijk voor de dug-out van Olympia langs om de aanwezigen te vertellen dat hij voor Gameren was. Dat hadden we nog niet in de gaten, wel eerlijk van de clubman. De scheids toonde op dat moment zijn ultieme liefde voor Gameren en liep  parmantig in de middencirkel.

Maar voordat het idee ontstaat dat Olympianen slechte verliezers zijn en de schuld aan de clubscheidsrechters geven wil ik hier stellen dat Gameren een goede ploeg is. De overwinning is terecht. Na de 2-0 (e.d) ruststand, leek het licht uit te gaan. Na 60 minuten waren we echter nog steeds in de wedstrijd. Na de rode kaart (mooi uitgelokt door nummer 2 van Gameren) kregen we klop.

Na de match verbaasde de scheids zich over de uitslag, die was toch wel hoog opgelopen! (7-0) .

Jongens snel vergeten deze wedstrijd en maar hopen dat als GVV 2 naar Dongen komt er een KNVB scheidrechter is aangesteld. De verleiding wordt op deze manier wel erg groot om een clubman aan te stellen.


 

Stand Olympia 2

 

 

Periodestanden

1e periode

 

 

2e periode

 

 

3e periode