tweeede-ssc_2tweeede-ssc_3

 

Jammer dat er vandaag niet meer in zat. Drie punten waren binnen handbereik.  De uitwedstrijd tegen SSC 3 werd met de juiste instelling gespeeld. Met een brede selectie werd afgereisd richting Sprang-Capelle. Na wat problemen met overvolle kleedkamers stonden de jongens van twee, nadat ze de plaatselijke jeugd verjaagd hadden, zich warm te draaien op een mini kunstgrasveldje voor de kantine.
De wedstrijd begon met een overwicht voor SSC. Die gasten begonnen van meet af aan druk te zetten en wel op zo’n manier dat wij ons afvroegen: “hoe lang gaan ze dit volhouden?” Het antwoord : “twintig minuten!” Juist op het moment dat de rollen omgedraaid leken kwam SSC er met een lange haal uit. De rappe voorhoedespeler van SSC stond in no time 1 op 1 met Kenneth en liet hem het nakijken. 1-0 voor SSC. Dit was de 25 ste minuut. Daarna werd Olympia sterker. Bas Driesprong was inmiddels met een blessure naar de kant en Youri had zijn plaats ingenomen. Na wat tactische omzettingen kreeg Olympia meer en meer grip op de wedstrijd. Het spel ging op en neer en was het aanzien meer dan waard. Beide verdedigingen hadden hun handen vol aan de aanvallers. Loon naar werken in de 45 ste minuut. Roland breekt door en maakt het beheerst af 1-1! Aftrappen niet meer nodig het is rust. Ideaal moment! In de rust geen wissels, we hebben ze tegen de muur staan en dat gaan we in de tweede helft gewoon doorzetten. Zo gezegd zo gedaan! In de eerste minuut van de tweede helft komt Roland weer door en geeft een perfecte voorzet op Bas R. Die maakt het geweldig af. Pats! 1-2! Aftrappen en door! SSC gooit de bal voor en Kevin probeert de bal te keren. Helaas raakt hij de bal onvoldoende en scoort in eigen goal. **##$ 2-2. Het is dan de 47ste minuut. We pakken de bal trappen af en komen direct gevaarlijk voor de goal. De bal lijkt weggewerkt te worden maar wordt opnieuw ingebracht door Kevin (!) waarop Roland de 2-3 noteert. Veerkracht noemen ze dat. Klasse jongens. Daarna golft het spel op en neer. Olympia lijkt een overwicht te krijgen, zeker nadat er twee verse krachten bijkwamen. Paul  V en Danny kwamen erin voor de moegestreden Vince en Youri. Met nog een kwartier op de klok scoort SSC uit het niets de 3-3. Een frommelgoal maar die tellen ook. Even lijkt er een status quo te ontstaan. SSC rechtte de rug en bleek in de slotfase iets slimmer dan Olympia. Loerde op de counter en kreeg die kans ook. 10 minuten voor tijd liet een snelle aanvaller van SSC Kenneth opnieuw het nakijken. 4-3! **^&^$#@%. De goed leidende scheids trok nog een 5 minuten blessure tijd bij waarin we nog wat mogelijkheden kregen maar de eindstand bleef onveranderd. Verloren met 4-3 na een goede pot voetbal. Positief de inzet van alle spelers en reserves. Het gat naar de middenmoot is nu wel erg groot geworden. Volgende week uit naar NEO nieuwe ronde nieuwe kansen!

Jammer dat er vandaag niet meer in zat. Drie punten waren binnen handbereik.  De uitwedstrijd tegen SSC 3 werd met de juiste instelling gespeeld. Met een brede selectie werd afgereisd richting Sprang-Capelle. Na wat problemen met overvolle kleedkamers stonden de jongens van twee, nadat ze de plaatselijke jeugd verjaagd hadden, zich warm te draaien op een mini kunstgrasveldje voor de kantine.  

De wedstrijd begon met een overwicht voor SSC. Die gasten begonnen van meet af aan druk te zetten en wel op zo’n manier dat wij ons afvroegen: “hoe lang gaan ze dit volhouden?” Het antwoord : “twintig minuten!” Juist op het moment dat de rollen omgedraaid leken kwam SSC er met een lange haal uit. De rappe voorhoedespeler van SSC stond in no time 1 op 1 met Kenneth en liet hem het nakijken. 1-0 voor SSC. Dit was de 25 ste minuut. Daarna werd Olympia sterker. Bas Driesprong was inmiddels met een blessure naar de kant en Youri had zijn plaats ingenomen. Na wat tactische omzettingen kreeg Olympia meer en meer grip op de wedstrijd. Het spel ging op en neer en was het aanzien meer dan waard. Beide verdedigingen hadden hun handen vol aan de aanvallers. Loon naar werken in de 45 ste minuut. Roland breekt door en maakt het beheerst af 1-1! Aftrappen niet meer nodig het is rust. Ideaal moment! In de rust geen wissels, we hebben ze tegen de muur staan en dat gaan we in de tweede helft gewoon doorzetten.

Zo gezegd zo gedaan! In de eerste minuut van de tweede helft komt Roland weer door en geeft een perfecte voorzet op Bas R. Die maakt het geweldig af. Pats! 1-2! Aftrappen en door! SSC gooit de bal voor en Kevin probeert de bal te keren. Helaas raakt hij de bal onvoldoende en scoort in eigen goal. **##$ 2-2. Het is dan de 47ste minuut. We pakken de bal trappen af en komen direct gevaarlijk voor de goal. De bal lijkt weggewerkt te worden maar wordt opnieuw ingebracht door Kevin (!) waarop Roland de 2-3 noteert. Veerkracht noemen ze dat. Klasse jongens. Daarna golft het spel op en neer. Olympia lijkt een overwicht te krijgen, zeker nadat er twee verse krachten bijkwamen. Paul  V en Danny kwamen erin voor de moegestreden Vince en Youri. Met nog een kwartier op de klok scoort SSC uit het niets de 3-3. Een frommelgoal maar die tellen ook. Even lijkt er een status quo te ontstaan. SSC rechtte de rug en bleek in de slotfase iets slimmer dan Olympia. Loerde op de counter en kreeg die kans ook. 10 minuten voor tijd liet een snelle aanvaller van SSC Kenneth opnieuw het nakijken. 4-3! **^&^$#@%.

De goed leidende scheids trok nog een 5 minuten blessure tijd bij waarin we nog wat mogelijkheden kregen maar de eindstand bleef onveranderd. Verloren met 4-3 na een goede pot voetbal. Positief de inzet van alle spelers en reserves. Het gat naar de middenmoot is nu wel erg groot geworden. Volgende week uit naar NEO nieuwe ronde nieuwe kansen!

 

Stand Olympia 2

 

 

Periodestanden

1e periode

 

 

2e periode

 

 

3e periode