Tweede houdt de 0 (wederom tegen TSC) maar  Jeremy verzuimt te scoren.
Dat het tweede lekker voetbal kan spelen was de laatste weken wel duidelijk geworden.  Vandaag de eerste wedstrijd van de returns en wel tegen TSC 2. Uit hadden we drie punten gepakt en 4 goals gemaakt. Het elftal destijds was niet te vergelijken met het team van vandaag.  Voorafgaande aan de wedstrijd nog even de neuzen dezelfde kant op als het gaat om samen met het eerste 1 selectie te zijn.
14 fitte spelers en het verzoek van het eerste om er in de rust nog twee af te staan. De basis elf van vanmiddag waren Kenneth, Job, Kevin, Bas D. Luuk, Carl, Jeremy (onthoud die naam)Rick, Jeroen, Roland en Bas R. De eerste 20 minuten waren dramatisch, het leek wel of TSC met 14 man speelde en wij met 10. Met name op het middenveld liep het niet goed. Na 25 minuten kregen we meer grip op het spel. De wedstrijd kwam in evenwicht.  TSC kreeg wat kansjes meer het was met name Kenneth (die zich na de wedstrijd ontpopte als een “twijfelachtige Olympiaan”) hield ons in de wedstrijd. Roland ging een keer voor zijn eigen kans en zag Jeremy over het hoofd. Kans om zeep. Carl gooide alles in de strijd en miste op een haar. Goede actie van Carl (die voor de helft lapt!) Op slag van rust ging Roland er weer vandoor en ging samen met Jeremy op de Oosterhoutse goalie af.  Roland gaf de bal met een subtiel passje op de meegelopen Jeremy die de bal voor open goal wist te missen van 2 meter. Rust 0-0. @##&^%))*
Na de rust met drie verse krachten (Joury , Danny en Clayton  voor Luuk naar 1 ,Jeremy  naar 1 en Rick) ging Olympia op zoek naar een goal. En die kwam er ook. Job meende te scoren in de 75 ste minuut maar de scheids van dienst had een overtreding gezien van Job op de keeper in de 5 meter. De invallers brachten een goede invalbeurt maar bij vlagen bleef  TSC  gevaarlijk. Ook toen TSC nog maar met 10 man stonden. Het numerieke voordeel werd niet in goals omgezet. TSC kreeg nog een hele mooie kans die gelukkig niet verzilverd werd. 0-0 eindstand. In kleedkamer 6 kwamen met regelmaat pilsjes en frikadellen langs.  En de leider van het eerste die een keeper nodig had. Oe Aa Bakelaar werd in “no time” klaargestoomd om bij het eerste het doel  te verdedigen en dat deed hij goed! Oe Aa Bakelaar, hij heeft een fiets zonder zadel!
Jongens we pakken een punt tegen de nummer 4 en dat verbaast mij niet, we spelen goed en er komt meer vertrouwen. In 2014 gaan we door op deze weg en pakken de punten die we nodig hebben om in de derde klasse te blijven!

jeremy
Dat het tweede lekker voetbal kan spelen was de laatste weken wel duidelijk geworden. Vandaag de eerste wedstrijd van de returns en wel tegen TSC 2. Uit hadden we drie punten gepakt en 4 goals gemaakt. Het elftal destijds was niet te vergelijken met het team van vandaag.  Voorafgaande aan de wedstrijd nog even de neuzen dezelfde kant op als het gaat om samen met het eerste één  selectie te zijn. Veertien fitte spelers en het verzoek van het eerste om er in de rust nog twee af te staan.

 

De basis elf van vanmiddag waren Kenneth, Job, Kevin, Bas D. Luuk, Carl, Jeremy (onthoud die naam) Rick, Jeroen, Roland en Bas R. De eerste 20 minuten waren dramatisch, het leek wel of TSC met 14 man speelde en wij met 10. Met name op het middenveld liep het niet goed. Na 25 minuten kregen we meer grip op het spel. De wedstrijd kwam in evenwicht.  TSC kreeg wat kansjes meer het was met name Kenneth (die zich na de wedstrijd ontpopte als een “twijfelachtige Olympiaan”) hield ons in de wedstrijd. Roland ging een keer voor zijn eigen kans en zag Jeremy over het hoofd. Kans om zeep. Carl gooide alles in de strijd en miste op een haar. Goede actie van Carl (die voor de helft lapt!) Op slag van rust ging Roland er weer vandoor en ging samen met Jeremy op de Oosterhoutse goalie af.  Roland gaf de bal met een subtiel passje op de meegelopen Jeremy die de bal voor open goal wist te missen van 2 meter. Rust 0-0. @##&^%))*

Na de rust met drie verse krachten (Joury , Danny en Clayton  voor Luuk naar één , Jeremy  naar één en Rick) ging Olympia op zoek naar een goal. En die kwam er ook. Job meende te scoren in de 75 ste minuut maar de scheids van dienst had een overtreding gezien van Job op de keeper in de 5 meter. De invallers brachten een goede invalbeurt maar bij vlagen bleef  TSC  gevaarlijk. Ook toen TSC nog maar met 10 man stonden. Het numerieke voordeel werd niet in goals omgezet. TSC kreeg nog een hele mooie kans die gelukkig niet verzilverd werd. 0-0 eindstand.

tweede20131214

In kleedkamer 6 kwamen met regelmaat pilsjes en frikadellen langs.  En de leider van het eerste die een keeper nodig had. Oe Aa Bakelaar werd in “no time” klaargestoomd om bij het eerste het doel  te verdedigen en dat deed hij goed! Oe Aa Bakelaar, hij heeft een fiets zonder zadel! Jongens we pakken een punt tegen de nummer 4 en dat verbaast mij niet, we spelen goed en er komt meer vertrouwen. In 2014 gaan we door op deze weg en pakken de punten die we nodig hebben om in de derde klasse te blijven!

Stand Olympia 2

 

 

Periodestanden

1e periode

 

 

2e periode

 

 

3e periode