boeimeer

Lau en Lars stonden hun mannetje in Breda tegen Boeimeer 2!

Het tweede heeft aan een spannende wedstrijd uit bij Boeimeer een punt overgehouden. Verdiend? Gestolen? Te weinig? De meningen waren daarover na afloop verdeeld. Vooraf was er een boel te regelen. Maar liefst 10 afmeldingen stonden er op de lijst van de elftalbegeleider. Ook andere seniorenteams zaten krap. Uiteindelijk vertrokken we met 12 spelers richting Breda. Daarbij twee jeugdspelers: Lars en Lau.

Onder de lat stond ook vandaag Marc bij afwezigheid van Wouter. Tim en Carl centraal met Teun en Thieu op de back plaatsen. Middenop aanvoeder Freek met de jeugd: Lau, Lars en Jorik L.. Voorin met de snelheid van Sammy en de kracht van Chiel. We begonnen goed en na 3 minuten lag de bal er al in. De Goalie van Boeimeer trapte een terugspeelbal woest weg recht tegen de aanstormende Lars aan. De bal viel percies goed voor Lars die zonder mededogen de 0-1 liet aantekenen. Boeimeer protesteerde nadrukkelijk, het zou hands zijn geweest van Lars. De scheidsrechter hield terecht zijn rug recht en keurde de goal goed. Daarna kon hij weinig meer goed doen bij de Boeimeer spelers. 

De eerste helft bouwde Boeimeer wel een veldoverwicht op. Olympia kon daar hard werken tegenover zetten. Vooral op het middenveld werden veel meters gemaakt. Boeimeer kreeg kansen maar verzuimde een goal te maken. Olympia bleef loeren maar kon weinig creeeren. In de rust geen wissels. Jeremy bleef nog even op de bank. In het tweede bedrijf komen we meer in de wedstrijd. Gaat het spel op en neer en lijken we met de vroege goal van Lars 3 punten mee te nemen. Na een hectisch moment rond onze 16 meter waar Boeimeer een strafschop eiste en voor de zoveelste keer de scheids de volle laag kreeg kwam er een hoekschop. Marc leek de bal te plukken maar de bal toucheerde de lat en kaatste terug in het veld. Marc leek de bal opnieuw te kunnen pakken liet hem los waarna Freek de bal in het gezicht van een boeimeer speler schoot en uiteindelijk via een kluts door een Bredanaar over de doellijn. 1-1. 89 ste minuut. 5 minuten blessure tijd. Onze beste minuten. We komen nog twee keer zeer gevaarlijk uit. Sammy 2 x alleen op de keeper. 2 x geen goal. Einde wedstrijd. 1-1. Volgens Boeimeer gestolen. Door een Olympia-bril verdiend met hard werken. En als Sammy .................... Maar goed we kunnen met een punt leven. Positief is ook dat Lau en Lars de gehele wedstrijd hebben gespeeld en strijd hebben laten zien. Tweede sprokkelt een belangrijk punt. En Jeremy? Die speelde weer een fantastische derde helft!!

 

 

 

 

Stand Olympia 2

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode

 

3e periode